Karadeniz61 Haftama girdim bugün. Daha göbeğim bakınca aaa hamilemisin şeklinde değilde aa kilo almışsın gibi daha çok😂😂😂 Hamile olduğunuzu belli edecek göbeğiniz nezaman çıktı ve bebeği nezaman hissetiniz ☺️
MiasMom Karadeniz61 14um ama çok karnım çıkmadı hafif mini minnacık çıktı bide göğüslerim de büyüme var karnımın büyümesini beklerken o büyüyor 🤣🤣🤣
okuyanannee MiasMom benimde öyle 🥺🥺🥺 normalde hiç göğsüm yoktu 75 zor oluyordu aman Allahım şimdi ağzıma girecekler öyle büyüdü utanıyorum birden böyle büyüyünce saklamaya çalışıyorum 😂 umarım küçülür
Karadeniz61 Tatlimm_tatlimm Beyzaeyza Zeyyno_ AyGC Almilaaa ilk gebeliğim, arkadaşımınki 16 haftada çıkmıştı ondan ister istemez bi karşılaştırma yapar gibi oldum🙈 şimdi rahatladım ☺️
Zeyyno_ Karadeniz61 5-6.ayda çıkmaya başlafı ama yemek yersin göbeğin şişer ya o şekilde sabah uyandığımda bişey yoktu yemek yiyince belli ediodu kendini en net şekilde 7.ayda hamile oldğm belliydi 🤗🤗🥰🥰🧿🤲🧿🤲🧿🧿🤲🧿🙏
Edakuz58 Emzirdikten sonra daha kotu oluo ya gogsler 😪😪şuan hamileyim okadar buyudulerki hep boyle kalsa
hhanay1 luckymother canım o gazdan kaynaklı ben de de aynı durum vardı 2 aylık hamileydim bizimi kandiriyorsun 4 aylık en az diyorlardı şimdi 4. aya girdim kendi karnim gibi
Almilaaa 20.haftada hafif çıktı şuan 23deyiz bayağı belirginleşti vücut şekline göre değişir o ama genel olarak 5.aydan önce belli olmaz diye biliyorum
Hamileyim-mutluyum Karadeniz61 benim de arkadaşımın hemen çıktı canım haftalarımız bile aynı aynı düşün yani ama geç çıkması daha iyiymiş çatlama çok olmazmız
Sedooss Karadeniz61 bende 16 haftalık şuaaan arada bi iki kere karnım seğirdi cinsiyetiniz belli oldu mu ☺️