Ravza gamzemlh canim benim doktorum dusuk tehlikesi olmadığı halde verdi kullanmamda bi sakınca varmı acaba senin gibi 200mg sabah akşam
SyhnHtp Ravza belki kanama bölgesi vardıryada gebeliğin ilk başlarında kanama bölgen vardır zamanla kapanmış olabilir her ihtimale karşı vermiş olabilir. Her doktor ayrıntılı bilgi vermiyor malesef. Ben yeni bir doktora başladım neden niçin ilaç kullanmam gerektiğini o zaman anladım. Benimde kanamam yok kanama bölgemde kalmadı ama tedbir amaçlı günde 200 lük bir adet kullanıyorum. Seninde öyle bir durum olabilir?
gamzemlh @Ravza sevgili ravza mutlaka bir şey için vermiştir , miyom olabilir , kist tarzı bişey olabilir , boş yere verilmez o ilaç .. Bende kullanıyorum bende miyom var olduğu için tedbir amaçlı , boşu boşuna vermemiştir yani 🤗
yoq gamzemlh merhabalar miyom hakkında, bende tedirginim. Doktorum takipte olucaz. Orta büyüklükte dedi. Ama evhamlanıyorum işte. Siz nasıl tedavi izliyorsunuz?
MerveTanrver SyhnHtp merhaba bu ilacın bir 100 mg olanı var birde 200 mg olanı. Size 200 mg olarak mı verdi doktor. Yani fitil olarak mı kullanıyorsunuz vajinadan gece yatmadan önce.
SyhnHtp MerveTanrver evet 200 lük gece fitil olarak alıyorum Fitil olarak kullandıgımdan beri de herhangi bir yan etkisini görmedim
KaderSevencanDemircan Lamelif bende kullaniyodum simdi biraktim aksam kullaniyodum tek vajina yoluyla aliyodum agizdan alinca mide bulantisi bas donmesi yaptigi icin vajina yoluyla aliyodum
sinem6_ çok güzel kafası var ben kullanıyorum başı döndürür ama ayağa kalkınca öyle baş dönmesi görülmez uyku getirir diksiyonun gelişiyor ve hatirlamadigin şeyleri hatirliyosun
Atlasinannesi Bana da vermişti doktor 5 ay kullandım kullanma artık diyince bıraktım sonra tek seferligine fitil verdi bi tane kan ilacı veya vitamin ilacı kullaniyosan onlar yapıyor var öyle yan etkileri🤗