Zuzununannesi01 Kızlar ben iki gündür kullanıyorum düşük tehlikem yok çok şükür doktor her ihtimale karşı kullan dedi ben kullanıyorum idrarımın rengi baya koyu oldu normalde berraktı sizce normal mi sizde böyle bişey oldu mu
Pinaryyim Zuzununannesi01 idrarınla progestanın ilgisi oldugunu sanmam çok su içince idrarın rengi hemen degişiyor su tüket bolca
Pinaryyim Zuzununannesi01 bende her ihtimale karşı kullanıyorm canım 5. Aya kadar kullanıcaz dedi doktorum.
Lamelif Zuzununannesi01 Pinaryyim Pinaryyim Kızlar vajinal fitil olarak mı kullanıyorsunuz ağızdan mı? Kaç doz 100 mg mu 200 mg mi? Günde kaç kere
AslEminolu Zuzununannesi01 benim düşük tehlikem var diye kullanıyorum evet idrarda koyulaşma yapıyor özellikle sabahtan öğlene kadar olan idrarda
Zuzununannesi01 Lamelif ilk ağızdan kullandım çok baş dönmesi oldu sonra diğer yoldan kullandım sabah ilk idrarım ilk defa bu kadar koyu geldi şaşırdım bende
KaderSevencanDemircan Lamelif bende kullaniyodum simdi biraktim aksam kullaniyodum tek vajina yoluyla aliyodum agizdan alinca mide bulantisi bas donmesi yaptigi icin vajina yoluyla aliyodum
Pinaryyim AslEminolu ben bagışıklık kazandım sanırım 4aydır agızdan alıyorm şükür yan etki yapmıyo artık🙂
Zeliha_tufek Zuzununannesi01 dusuk tehliken yoksa neden verdi ki doktor ama vitamin ve ilaçlar etkiliyor maalesef
Zuzununannesi01 Zeliha_tufek canım akıntımın için nokta kadar hatta daha küçük kırmızılık vardı her ihtimale karşı doktor verdi 6+3 haftalığım
Zeliha_tufek Zuzununannesi01 anladim Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de görmeyince nasip etsin insallah 🙂
dalin Zuzununannesi01 hamileligimi ogrendigimden beri tedbir olsun diye en baskindan beri kullaniyorum ben.Suan 33 haftaligim fitil olarak kullaniyorum 34 haftalik olunca birakcaz
CansuHakanDabakan Zuzununannesi01 başlangıçta bizim doktorumuz da önlem amaçlı her hastama veriyorım diye vermişti. Ama mide bulantısı yaptı 3gün kullandıktan sonra. Tetiklermiş. İdrarla alakası yok bol su içmelisin rengi açılır
nsyldz Zuzununannesi01 Bende her ihtimale karsi kullaniyorum kullan dedi. Koyu Idrar rengi ya su yetersizliginden yada enfeksiyon varsa oluyo diye biliyorum suyu cok icince duzeliyo rengi . Bol su icmeni tavsiye ederim canim😊
gamzemlh İdrarınızla bir alakası yok progestanın eşim dr o bana verdi bende kullanıyorum 200 mg sabah akşam , eğer koyuysa az su tüketiyorsunuz yada idrar yolu enfeksiyonu vs vardır 🤗
Ravza gamzemlh canim benim doktorum dusuk tehlikesi olmadığı halde verdi kullanmamda bi sakınca varmı acaba senin gibi 200mg sabah akşam