Busra1825 Bayanlar hastane doktor tavsiyeniz varmi dogum fiyatları nasıl şehir hastanesinde dogum yapan varmi
UmaysMom Busra1825 esentepe hastanesi emel altundağa gidiyorum gayet memnunum son 22 gün 🙈 3000₺yi geçmez dedi bugğn konuştuk ilk defa doğum ücretini. Zorunlu sezaryen olacağım. Muayene de 190₺.
Esraozcan52 Busra1825 şehir hastanesine gidiyorum bende Allah izin verirse orda doğum yapacam şuan 34+4 üm
esra_danis4 Busra1825 gemlik’te atakent özel hastaneye gidiyorum muayenesi 90 tl normal doğum 1800 sezeryan ise 2800 fiyatları çok iyi doktorumda mükemmel bir şekilde ilgileniyor çok memnunum ismi ise yalçın bey
Busra1825 UmaysMom UmaysMom rabbim guzelce kucağıniza almayı nasip etsin benim dogum Nisan bası görünüyor acaba fiyatları degişir mi 🤷🏻♀️
Ght UmaysMom ben de emel hanıma gidiyorum memnunum ben de benim Şubat’ta olacak doğumum zamlanir kesin 🙄
UmaysMom Busra1825 teşekkürler 🤲🏻 bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaş yazmıştı 2021deolacak 3500 diye. Ne kadar doğru çıkar bi fikrim yok tabii. Bu sene için de 2750 yazanlar vardı ama ekstraları da düşünerek belki 3000i geçmez dedi doktorum 🙄 telefonla bilgi alabilirssinniz belki deneyin?
Busra1825 Esraozcan52 yaa bende gittim oraya basak göçer e 1defa gittim kararsızım özel de mi orda mı olsa diye dogum yapınca da yazar mısınız memnun kalıp kalmadıgınızı benim sezeryan olucak 2.hamileligim
Mumsyyy Ben Ceylan hastanesi Elif Kulahci Aslan a gidiyorum, muayene ucreti 150 lira ancak dogum ucretlerini sormadim bilmiyorum, doktorumdan memnunum, guzelce anlatiyor her seyi, hic endiselendirmiyor
Busra1825 UmaysMom çok tesekkür ederim pek fiyat bilgisi vermek istemiyorlar ama bi denerim yine de sagolun 😌
Esraozcan52 Busra1825 benim arkadaşım Ali yeşile muayeneye gidiyordu serdar beyde doğum yaptı o gün serdar beyin nöbetine denk geldi
Busra1825 Esraozcan52 anladım memnun kaldı mı sezeryan mı yaptı refakatçi kabul ediyorlar mı peki bilgilendirirsenizz çok sevinirim 🥰
Esraozcan52 Busra1825 memnun doktordan evet sezeryan oldu geçen sene yaptı doğum o zaman virüs yoktu refakatçi kabul ediyorlardı hatta misafire oluyordu ben şahsen her gün gitmiştim almışlardı ama şuan nasıl hiç bilmiyorum 🙂
Busra1825 Esraozcan52 ah Bi bulabilsem sehir hastanesinde dogum yapan refakatçi kabul ediyorlar mi bilsem ona göre yapıcam ama hiç yapan duymadım bende ben suan 22 haftalıgım
Minikbebisim Busra1825 ben geçen Bursa şehir hastanesi postuna girmiştim orda bı arkadaş refakatçi bile kabul etmiyorlar yazmıştı bilginiz olsun
Krizantem_ Busra1825 Temmuz son haftasi arkadaşım doğum yapmıştı refakatçisi vardı kabul ediyorlardı ama suan ne durumda bilmiyorum . Bu arada ben Hayat hastanesine gidiyorum hem doktorları güzel hem de fiyat konusunda uygun . Muayene ücreti 135. Size de uygunsa düşünebilirsiniz zaten yeni yerine taşınmıştı 2 sene önce falan her şey yepyeni
Busra1825 Krizantem_ temmuzdan beri çok sey degişti keske nasıl ögrenicem bunu bilmiyorum doktor soyler mi sorsam yada hemşireler. Ama hepsi oyle ters ki hiç bisey soramıyo insan 🙄