Suna11 elifsahinn Benimde 1 hafta oldu adet biteli takipteyim bakalım. Geçen ay ben test yapmadım ama 2 günde bir ilişkiye dikkat ettim. Bakalım bu ay bildiğim yöntemleri deniyorum inşallah alırız olumlu bir sonuç. Allah nasip etsin hepimize inşallah ♥️🙏🏻
izmirlihatice Slm kizlar bende Ovulasyon testi yapıyorum dun sabah 9 yaptığımda koyuluk gordum aksam 8 de yaptigimda silik gordum bakalim bu sabah 8 de yapacagim ne olcak 😍
Suna11 Arzuoguz Mervediz1 Dyg61 Kızlar selam ben dün yumurtlamayı gördüm ve tabi değerlendirdim bugün testim yine silikleşti bu durumda yumurtlama sadece 1 gün sürmüş ama normal mi acaba? Bazen başkalarının testleride bir kaç gün sürdüğünü görüyorum. Acaba bir yanlışlık mı var yoksa normal mi? Çatlama olmuş mu yani bilginiz varsa aydınlatırmısınız lütfen ☺️🙏🏻
Dyg61 Suna11 benımde öyle oldu ertesi gün silikleşti çatlamıştır diye umut ediyorum inşaAllah öyledir yumurtlamayı 2 3 gün görenler varmış ama bende sadece bir gün gördüm
Mervediz1 Suna11 bence normal canım sonuçta herkesin 2 gün sürecek diye bişey yok kimisinin 24 saat kiminin 48 saat sürüyor hadi inşallah bu ay hamile kalırsın da doktora gitmene gerek kalmaz canım 🥰
Suna11 Cupkek Dur bakalım inşallah olur pko lu olup hamile kalan o kadar çok kişi var ki yani imkansız değil canım. Rabbim nasip etsin inşallah 😍🙏🏻 Sen daha önce ovülasyon testi yapıyor muydun?
1merven Suna11 24. Gune kadar yaptim pik olmadi daha devam etmedim bu ay yumurtlamam diye 5 gun gecikti adetim ne gelen var ne giden her ay boyle aksamalar oluyor ne yazik ki haliyle insanin kafasi da karisiyor hep stres. 🤦🏻♀️😏
1merven Suna11 Evet tiroid de var bende 2 hafta kadar icmedim sanirim ondan oldu gecikme tiroid ilacini kullandigim da döngüm duzene giriyor onu da icmeyi unutuyorm hep aliskanlik yapamadim ya 🙄
1merven Suna11 Yok yapmadim test hep gecikir boyle zaten bazen 15 20 gun bile gecer bu ay sadece 3 kere beraberligim oldu o yuzden ihtimal vermiyorum insAllah sizin vardir ♥️
Suna11 1merven inşallah senin de vardır canım yani tek bir gün ilişkiyle bile tutturan var rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🙏🏻♥️
Suna11 Dyg61 İnşallah çatlamıştır ya internetten baktığım zaman net bir bilgi göremedim. Tecrübeli birilerinden cevap bekliyorum 🙏🏻
Rmys11 Suna11 birgebenin günlüğü sayfası var instagramda o sayfadaki abla ücretsiz test yorumluyor ona at canım
Mucizem11 Suna11 canım çok normal ben 1 bucuk senedir yapıyorum ovulasyon. Zaten normali bu birden Lh yükselir ve 24 saat sonrada düşer silikleşmede dahil 3 gün mutlaka değerlendir 😊