Cansuyrm35 Turkuaz1 medicana 8500-9000 gibi bişey doktor dahil. Tabi bu doktorunuz eğer medicanadaysa geçerli fiyat, doktor dışarıdan olunca nasıl oluyor onu bilmiyorum.
kisiminbahari Ozgecetindag bende o hastaneye gidiyorum da kac gun kaldiniz hastanede hemen toparlanabildiniz mi bende korkuyorum da biraz 🙈😊
Ozgecetindag kisiminbahari 1 gece kaldim hemen toparlanamdim 20,25 gun sürdü enfeksiyon kaptigim icin kesik yerimden ama simdi gecti toparladim :)
kisiminbahari NurrGnss kadin doğumcu olrak gözü kapalı doc.dr.ali irfan güzeli önerebilirim efsane bi doktor👍
izmirsibel efsanegorer Kızlar açıkçası ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum çünkü aynı ağrıyı her iki tarafta yaşamış olacağım ve şuan ki pandemiden dolayı eşimide zora sokmak istemiyorum ama her iki ailem özelde doğum yapmamı istiyor bakalım nasip kısmet inşallah covid gider nisan ayına kadar 🙏🥰
EzgiiK brrkkrc medikal park hastanesinin şuanki ekibini cok begenmiyorlar sanırım öyle duydum bikaç yerden. Ekip değişmiş
pptya01 Egeşehir 3750 dedi ama zam gelebilirmiş. Pandemiden dolayı hepsi her bölüme zam yapıyor fırsatçılar
EzgiiK efsanegorer can hastanesi geçen ay 3000₺ demişti bize. Ama benim doktorum hastaneden değil özel olduğu için doktora ayrı ücret vericem ben. Yani hastane parası sadece 3000₺