Zeynep-aa NurrGnss soner recai öner var perinatolog cok iyi bi adam işindede cok deneyimli ve basarili gidebilirsiniz ben detaylı da gittim cok memnun oldum
Zeynep-aa efsanegorer valla benim şubatta dogum. Zam olacak demişti muhasebe bizde bilmiyoruz suan ne kadar olucak
Slin35 NurrGnss Alsancak’ta Cenk Gezer var. Çok ama çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim hiç kafanızda soru işareti kalmadan ayrılıyorsunuz.
Melodyy Hilalsny normal sigortalı fiyatı canım sigortasız fiyatı da 7500 e felan geliyor dedi doktorum
busbus35 Gözde hastensi 3500 du yalnız ayrı ptisedur fiyatları var snrim korona testi kan testi gibi ekstra her özel alıyor diye biliyorum sormak lazım ben eğitim araştırma hastanesi gidiyorum Tepecik..
efsanegorer Cansufeyzam ben sigortasız olduğum için 3000 e yakın diyorlar eşim asker otomotık yeşilkartlı olmuşum
Cansufeyzam efsanegorer anladım canım sigortasız fiyatı bilmiyodum ben sigortalı olarak sordum 2300 dediler
Glsrdnz Ozgecetindagtebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah🙏🏻 normal doğum mu sezeryan mı yaptınız acaba