Eylullllllllll21- 25 haftalığız kızlar bugün şeker yüklemesi yaptım 140 ve altı olması gerekiyorken benim 141 imis sekerim mi var yani yarın göstercem doktora ve diğer tahlillerim birileri yüksek birileri düşük hep moralim bozuldu ,
imren91 Eylullllllllll21- 1.saat 141 ise şekeriniz sınırda çıkmış. Diğer değerler nasıl. Yani şunu diyecek , yediklerine dikkat et. Kalorili , tatlı, hamur işinden uzak durman gerekecek.
minik_kalbim Eylullllllllll21- O kadar sekeri vicuda yükleyip normal cikmasini beklememeli zaten ben yaptirmadim sizde korkmayin insallah bi sorun yoktur
imren91 Eylullllllllll21- Kan değeriniz düşük, idrarda da bakteri çıkmış. Ama 50 lik yüklemede 1 defa mı kan alındı?
Eylullllllllll21- imren91 evet bi su içtim iki tüp kan alındı bi saat sonra , siz anlıyorsunuz sonuçlardan kan değerim düşük diye mi diğerleri de yüksek ve düşük çıkmış acaba
Eylullllllllll21- yusufbebekk447 bende yaptırdığıma pişman oldum ilk hamilelikte yapmamstm bunda yapım dedm
Mom092 Eylullllllllll21- benm aclik 65 tokluk 147 çıktı sağlık ocaginda genelde yanlis çıkabiliyor o yuzden sordum mesela her ay tiroit baktiririm ben saglik ocaginda verdim kan yuksek cikti kendi gittgm hastanede verdim normal çıktı doktorum o yuzden normal dedi
Eylullllllllll21- Mom092 evet bende troit için veriyorum her ay , açlık tokluk nasıl oluyor ben açken verdim ona bağlı mi diğer değerlerim düşük yüksek çıkmış acaba alakası olabilir mi çünkü bi defa verdim normal di şu neu bas# yazan değerler
Eylullllllllll21- minik_kalbim bide ac karınla içtim az daha kusacaktım bende yapmicaktim da son anda yapım dedim inşallah bisy çıkmaz yoktur ya