Derya4453 İnofolic kapsül polistik over tedevi etmeye yardımcı olur mu içeriğinde bunlar yazıyor bazılarında kist olmasına rağmen bu ilaçtan sonra hamilelik olmuş kullananlar yazabalir mi ?
Cngul Derya4453 bende aldım ama hiç bir sorunum yok kullansam bisey olurmuki kist felan yapar mı bende post acicaktim
Burcinagiir Derya4453 ben kullandım canım ✋🏻 Kist vardı iki ay düzenli kullanım sonrası hem kistim kayboldu hem hamile kaldım ☺️👼🏻 Suan 33 haftalık gebeyim 🙏🏻🥰
tanya25 Derya4453 ben şase olanı kullanıyorum bende ileri derece pco var bu ay bunun ve klomen sayesinde bayağı büyüdü yumurtam
Derya4453 m060918 benim adetlerim düzenli ya bir gün geç yada bir gün erken gelir çok çok geçmez hiç sen düzene sokuyor derken adetten mi bahsettin
Derya4453 Cngul kist yapacağınızı zannetmiyorum çünkü takviye bi ilaç folik asit sonuçta hormon ilacı olsa neyse
Burcinagiir Derya4453 inşallah canım , vardı inofolic kapsül kullandım işte ama yanında yazz diye bir kadın doğum ilacıyla birlikte kullandım ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻🙏🏻
Minaliy tanya25 ne kadar süre kullandın inofoliği canım bende de pco var 3 aydır inofolik kullanıyorum bugün klomene başladık
tanya25 Minaliy haziranda kullandım o ay gebe kaldım ancak düşük yaptım bu ay tekrar kullandım 20 günlük benimki
Sehribann Derya4453 brn ğolikistik over hastasıyım. İnofolic ile kullanımdan itibaren bir ay sonrasında hamilr kaldım. Doğurdum bile. Pcosta yumurtayı olgunlaştırıyormuş.