Ahsennurrrr mercimeginanne ahaha😂 kenara not aldığım isimlerin hepsini yazmışsın bende Asel koymak istiyorum kızıma nasıl olursa daha 21 haftalığim fikir değişmez ise tabi ❤️
Sukusum maggie ipek çok zarif kibar bir isim ben de çok beğeniyorum ama eşimin bi akrabasının çocuğunun ismi diye istemiyor 😔
Tazeanne0 maggie ismin anlamı çok öenmli canım insanı etkilediğini çok düşünüyorum benim adım ilknur ismim çok ağır arapça kökenli anlamı allahın yarattığı ilk nur yani dünyada evrende hiçbir şey yokken allahım ilk nuru yaratmış ve ben sürekli hastalanıyorum teyzemde öyle ismi ağır anlamı ve oda sürekli çok kötü hastalıklar geçiriyor her gün hasta mutlaka yani ismi taşıyamamak kötü hatta derler çocuğuna muhammed ismi koyma peugamberimizin ismi taşıyamaz ve mutlaka göbek adı koyulmalıymış ahirette göbek adıyla seslenilirmiş öyle bir şeyde duydum ☺️ allah inşallah ismini rüyanda göstersin sana canım
Zgeylmaz maggie bende arya ve azra arasında çok kaldım ilk çocuk olacagı için anlamlı bir isim taşısın istedim ve azraya karar verdim
Hatice35 maggie iklim, mevsim, Miray, hz ademin kızının ismi İklima,Asmin, öykü, Şüheda, Vuslat, Kardelen,