nilsmother Mom092 az az mide yanmalarım kasık ağrılarım başladı benimde zaten 🥺 2 aydır tartılmıyorum vala😅 Bi 6 7 kilo almışımdır die tahmin ediyorum 🤔
Nazliakm Nida_Y mide yanması vajina ağrısı kramplar doyumsuzluk ama en güzeli daha net oynamalar ve tekmeler :)
Mom092 nilsmother off o mide yanmasi yokmu zaten 😣 Süt iç o hafifletiyo uyurken içerim mutlaka o rahatlatir beni. Ama gel gelelim uyuyormuyum sürekli tuvalet klozetin başında gozumun daldığını biliyorum😂😂 ahh hele bir 30 hafta olda gör 😂
19231923 Nida_Y karın ağrısı kramplar bol tekmeyle canın yanması karın kemiklerin kırılması😂 uykusuzluk istediğin gibi yatamama yorgunluk sırt bel ağrısı 😂😂 ve 3.trimester son şey olduğu için bolca ev işi bebek hazırlığı kısaca durum bu
Zeynep-aa Nida_Y valla ilk 3 ay bulantı kusma zirvede yaşadım 9 kilo verdim. Son 3 ayda bu valla gerçekten dedikleri doğru hamileliğin ortası balayı dönemi en rahat o zamandım😩
Gzdedsgrn Valla en guzel donem 2.donem bence 7.ayda iyidi ama 8 ve sonrasi mide yanmasi kanala girme ağrısı gece yatamama rahime baski yani bütün bunlarin yaninda tek guzel sey artik daha cok hissetmem sanırım ❤️❤️
Begm Nida_Y migde yanması bebeğin sert hareketleri batması toplanması oluyor ha bide çok idrara çıkıyorum 🤭
Esraserttag Nida_Y Benim en zorlandığım donem kesinlikle hareketler kısıtlı ve kramp giriyor sürekli yürüyüş yapmak rahatlatıyor beni
Hayalbebek Cabuk yorulma nefes darlıgı herşeyi yapma isteği ama hiç bişey yapamama gece wc de geçirme sırt agrısı mide yanması bu ara ıcetee limonlu ıyı geliyor yanmaya yeni keşfettim neler denemiştim en iyisi şimdilik bu 🙈
Nida_Y Kubosunyavrusu hamilelik 3 ayrı döneme ayrılır. İlk üç ay, 4.5.6.ay ve son olarak 7.8.9. Ay bu 3er aylık dönemlerin her birine trimester deniyor. Ben 7. Aya girdim mesela artık son 3 aydayım yani 3. Trimester ❤️🙏🏻
Mom092 nilsmother koooorrkkk 😂 geçen tam daldım gözlerim kapanıyor bi vurduu yerimden zipladm ahhaah dur daha bunlar var 😂
Meral23 Nida_Y benim şükür iyi geçiyor arada mide yanması var ama doymuyorum nasıl engel olabilirim kendime 😞
minikbaby06 Mom092 ayy demeyin bende 1. Trimesterde çok fenaydım 3. Trimesterde mide bulantısı oluyor mu