Durukusunannesi Nida_Y korkutmak gibi olmasın…ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi 😂 herkesin aynı olmuyomuş ama kolay geçer belki senin ki
Nehirr88k Nida_Y bugün itibariyle bnde 27+1 haftalığım yaşayıp görcez bakalım insallah son 3 ay su gibi rahat bi sekilde geçer bebislerimize sağsağlim kavuşuruzz 🤲💕
Zeynep-aa Nida_Y bugün itibariyle 29+4 üm. Tüm kemiklerim ağrıyo sızlıyo, mide yanması (ejderha gibi), uykusuzluk, saat bası wcye cıkmak, hareket kısıtlıgı cabuk yorulma gibi sebeplerden dolayı son cefa dönemindeyiz mahvoldum 😩bitse diye bakıyom bi an önce 😩
Nida_Y Mom092 1. Trimester nasıl geçerse 3. Trimester da öyle geçermiş. Siz ilk 3 ayı nasıl geçirdiniz merak ettim
Nida_Y Durukusunannesi aboow 😅 herkes bitsede gitsek modunda anladım ben 😅 ümidim kalmadı son 3 aydan ama hadi inşallah
Mom092 Nida_Y 1.ci trimester klozetin basindan kalkmazdım kusmalardan😂 onun dışında cok iyiydim 4 aydan sonra durdu rahatladim miss gibi geciyodu taki 26 haftaya kadar 😂
minikbaby06 Mom092 ayy demeyin bende 1. Trimesterde çok fenaydım 3. Trimesterde mide bulantısı oluyor mu
Dilanilngi Nida_Y ne değişmedi ki bedeniniz mideniz nefes alışverişiniz ağrılarınız ama az kalıyor sabırsızlanıyoraunuz bi şekilde geçiyor 🙏🏻
Derenannecik45 Gece uykusu haram genelde klozetin üstünde uyuyorum mesane sorunu 😂😂 ve gece karnım şişiyor sertleşiyor en az 5 kere uyanıyorum galiba doğuma hazırlıyor beni 😭😭😭 6 kere küçük tuvalete gittiğimi bilirim baharatlı şeyler yemek yağlı şeyler yemek haram çünkü kusmaktan bi hal oluyorum yani balayı bitti 😭😭
Baybymucize Nida_Y bende 3.tremestre girdim bugün şuanlık bir sorun yok serklajlı gebeyim sürekli yatıyorum sadece mide sorunu yaşamayan başladım
hazal_prensesim2021 Nida_Y bende yine halsizlik uyku eğilimi ve fazlasıyla agirlasma başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun son zamanlar hiç geçmiyor hayırlı doğumlar diliyorum hepimize🙏