Fatma0120 ece_2206 burun akıntım var canım baş ağrım çok var öksürüğüm yoktu oda olmaya başladı istrmsizde gözlerimden yaş geliyor yani inşallah sağ salim atlatırım
ZEYNEP74 22+2 haftalıkyım eşim de pozitif cıktı bende yok mu var mı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce varsa bile bebegime bi zararı olur mu😔
Fatma0120 ZEYNEP74 ben pozitif çıktım eşim yaptırmadı ama canım benim yani duyduğum kadar bebeğe bir zararı yok
melmural @Fatma0120 2 hafta önce geçirdim baş ağrısıyla gösterdi kendini hiç bişey kullanmadım bol su ve C vitamini çok şükür atlattım iyiyim 🙏🏻
Keskinoglu Aybikeer yaaa çok sevindim.ins.benimde negatif olur.nirmal burundan pcr testi dimi kandan değil….haftaya doğum için tekrar test vermem lazım oyuzden
FatRam_1703 Fatma0120 14 haftamda yakalandım şu an 20 haftalık hamileyim çok hafif atlattığımı düşünüyorum hap hamile olduğum için vermediler sadece ağrım olduğu zaman parol kullanabildim doktorumun kontrolünde Tabikide bol bol sıvı tükettim bol su içtim bol meyve yedim bu şekilde birhafta içersinde atlattım çok şükür umarım sizde hafif derecede atlatırsınız rabbim yardımcınız olsun.🤲🏻
Canankoc29 Bernanisa buhar makinasına evdemi baglısınız yoksa hastanedemi detaylı açıklar mıısnız benimde 34 hafta 4 günüm karnım büyüme aşamasında yatarken sanki nefesimde bir sıkıntı oluşuyor gibi hissediyrm covid geçireli 3 hafta oldu bu arada
SemaKctrk Hanımlar bende 5 gündür ağır grip şeklindeydim dün akşam ve bugün tat ve koku tamamen gitti test vermedim daha inşallah yarın vericem doktorumla görüştüm sadece pozitif çıkarsa kan sulandırıcı verecek dua edin negatif çıksın 🙏🏼