pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok Allah’tan çok kilo almadım canım.. 1.5 kilo aldım ama normalde de göbişliydim şimdi hepten önden gidiyor 🙈 Ben ultrasona en son 2 gün önce girdim 1 ay sonra çağırdı netleşse bile ben 1 ay sonra öğrencem😒😞
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi aman iyi iyi alma☺☺ Demekki nazlı bi bebiş pozisyonu müsait değldi öğrenrdn yoksa ❤❤ Ama hayırlısı olsun 20ye kadarki cinsiyete çok inanma derler zaten sizinki direkt geç öğrenlecek 👍🏻Buda bi kâr
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok kız hayatta bulamaz 😂 Kimsenin canı çekmesin diye yazmıyorum ama imkansız bişey😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aslında bacaklarını açtı arası boş kız lehine erkeklerin dolu oluyor ama cinsel organını görmeden net konuşmayayım dedi.. Bence de kız ama yine de bişey alamıyorum😂
Rukiye pamuksekerinannesi ben etraftan duyunca canım çekmiyor da bişeyler aklıma geliyor birden o zaman çekiyor 😀 Bence çekmez ama söyleme bakalım canım😀
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Haşlanmış koçan mısır🙈🌽 Hep beraber günaha girdik kızlar yanacaz😂 Neyse ki sanalmarket Migros’ta var yarın alcam ama konservede yiyebilirsiniz günah çıkarayım bari😂 Rukiye
Vitaminimm 1PrensAnnesi daha 8 haftalığız ve 2 kg aldım bile 😂 çok çabuk acıkıyorum ondan dolayı sanırım 🙄
1PrensAnnesi Vitaminimm ben o haftalarda müthiş iştahsızdım ye yiyeblioken valla yarasın ☺ Ama tatlıyı abartma dedğm gbi yazık miniğe ☺ 12 kiloya kdr normal bşi olamz ye yoksa
1PrensAnnesi Rukiye hahhaa bende bende 🙂 memleketim kahramanmaraş benim gecenin bi yarısı orada bi dürümcüden dürüm diye tutturdum ve yedm🤣 geçmio yoksa
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi oy bu muydu ☺ Konserve filan deme ye bence oda taze snçta ayrıca vallahi cnm istemedi 😍 ama sen ye bi sürü ye yarasın prensese
pamuksekerinannesi Rukiye ohhh sevindim canım.. Çünkü normalde benimde canım bişeyler istiyor yemesemde geçiyor ama bu bambaşka bişey ağlıcam nerdeyse 😂
AycanYavuz 1PrensAnnesi o zaman içimizdeki sese kulak veriyoruz ben kızım diye sevmeye devam edeyim 😂
Vitaminimm pamuksekerinannesi hiç olmadı köylerde tanıdığınız varsa onların zulalarında illa vardır kuruları siz haşlarsınız 😂 inşallah bulur eşiniz Allah yardımcısı olsun. 😂
1PrensAnnesi Patito__ hem tatlı hem ekşiye en sevimli cevap valla ❤❤❤ Belkide öyledir bi prens ve bi prenses süper👍🏻
pamuksekerinannesi Vitaminimm Rukiye 1PrensAnnesi Çok saolun kızlar Aynen Valla konserve filan demicem yicem berbat bişeymiş insanın ağlayası geliyor 😂