1PrensAnnesi Sizde tuttumu bu anneler??? Ben inatla ekşi yedim💙 yiyorum oğlum olacak sizde durumlar nedir?
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Gözlerim seni aradı yahu göremedim kaç gündür😂 Ben ilk haftalar ekşi yedim şimdi tatlı yiyorum kıza benzetti doktor 😂
Elifece 1PrensAnnesi tatlı hastası bir insandım , hamilelikle birlikte ekşi delisi oldum . Turşuyu ekmek arasına koyup yiyorum o derece 😄 ve evet kızım olacak ❤☺ ( Canım turşu istedi şu an hemen yicem ) 😄😄
sarya21 1PrensAnnesi benimde öyle oldu ekşi yedişm oğlum oldu şimdide 5+3 hamileyim ve yine canım ekşi istiyor 🙈😂🤰🤰
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi hahhaa ben hep buralardayım da galiba konularımız ayrıştı🤣🤣 sende tutuo o zmn bu batıllık
gnc pamuksekerinannesi ay benim de öyle ilk başlarsadeli gibi turşu limon yedim şimdi de tatlı istiyorum benim de senin gibi kıza benzetsin doktor ya 🙂
Sevil Ben ekşi yedim tuzlu şeyler yedim tatlı hiç yiyemedim erkek yediriyor ekşiyi tuzluyu acıyı benimki erkek 👶🏻👶🏻
1PrensAnnesi Sevil ay bende bende tatlıdan soğudum koskoca 6ay bitio 2 gün önce cnm istedi yedm o kdrcık☺☺☺
Nurcan Sevil bende hep tuzlu yemek istiyorum ve çoğu kişi kız diyor kız olan tuzly yermiş 8+1 riz bakalım cinsiyeti öğrenince ne çıkacak 😂
1PrensAnnesi Elifece ay inanmıyorum ya baya baya anlatrken aşerdi🤣🤣🤣 afiyet bal şeker olsun 💕💕 yarasın kızına sende de tutmuş
AycanYavuz Elifece bende aynıyım tatlı bağımlısıydım hamilelikte ekşi tuzlu istiyorum hep bir elma günlük tatlı ihtiyacıma yeter oldu 😳 Ama peynir et limon turşu çok canım istiyor 2 güne cinsiyet belli olacak bakalım 🤔
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aynen Canım denk gelemedik ama bak yine yollarımız kesişti 😂 Eğer kızsa zaten bi tek bu tuttu.Diğer herşey erkek çıktı 😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi hahhaha bende de kilo alım şekli tuttu ☺☺ Basen sıfırlandı kalça sıfırlandı karın göğüs büyüdü
Vitaminimm Kızlar bu istekler ne zaman başlıyor 2 ay oldu benim canım hiç birşeyi çekmiyor 😂 eşimi gece uykudan uyandırıp canım şunu çekti demek istiyorum 😂 ay kötü kadın müzeyyen oldum sanki 😂😂
1PrensAnnesi Vitaminimm 🤣 beyaz dut beyaz dut diye bağırarak kaldrmıştm eşimi 🤣🤣 ağaçtan düşmesine sebep olmuştm çok eğlenceli bişey yaşarsın yakında
pamuksekerinannesi gnc Kaç haftalıksın canım? Ben en başından beri kız hissettim ki gönlümdeki de kız Allah biliyor😍 Ve buna rağmen herkes erkek dedi ben tek başıma görün kız dedim ve büyük ihtimal kız😍 Allah senin de gönlüne göre verir İnşallah
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bunda da aynıymışız ☺ Herkes kız seninki dedi erkek göreceksiniz dedm ve çıktı
gnc pamuksekerinannesi bende 9 haftalık canım bazen çok yoğun kız diye baEn de erkek diye hissediyorum hayırlısı olsun Yen' pamuksekerinannesi 7 haftalık canım hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah herkesin gönlüne göre versin ama herkesin bir kızı olsun mutlaka 🙂
Burcu 1PrensAnnesi bende hep ekşi aşerdim. Baya da yedim erikleri falan 😄😄 erkek bebek bekliyoruz 👶🏼💙
Prensanneesii Bende hep kızım olacak sanıyodum o kadar çok ekşi yedim ki ilk 3 ay. Amaaa oğlum olacak hayırlısıyla. 4. Aydan sonra da tatlılara abandım değişik yanii 😂
Turkan zlemYeilyeniceTop Prensanneesii ArslanHavva merhaba ben 32+2 hafdaligim bebeyim 1750 qram sizce bu normalmi?
Sonay Mrb. Ben oğlumda ilk ekşi yedim sonra tatlı 😊 ikinci gebeliğim şuan ekşide yiyorum tatlıda cinsiyet belli değil daha