1PrensAnnesi Vitaminimm yok yok alıo getriolar rahat ol yazın ortasında portakal buldu bzmki🙂🙂🙂 bakma o büyük knşmalara
Vitaminimm 1PrensAnnesi ama ben bu gidişle hiç birşeye aşeremicem sanırım sadece tek yaptığım sürekli tatlı yemek 😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok Allah’tan çok kilo almadım canım.. 1.5 kilo aldım ama normalde de göbişliydim şimdi hepten önden gidiyor 🙈 Ben ultrasona en son 2 gün önce girdim 1 ay sonra çağırdı netleşse bile ben 1 ay sonra öğrencem😒😞
1PrensAnnesi Ftmkya sende karışık grupsun ☺☺☺ Bakalm neymş imreniorm ama karşklara ☺☺ Ben tatlıdan baya huylanmştm
1PrensAnnesi AycanYavuz benim tüm sülalem kız dedi bana ☺☺☺ Erkeği bi ben dedm ve ben haklı çıktım hepsi şoktu🤣
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok kız hayatta bulamaz 😂 Kimsenin canı çekmesin diye yazmıyorum ama imkansız bişey😂
Handeaslan39 Oğlumda sürekli bir şekilde ilk 3 ay ekşi yedim üçüncü aydan sonra sürekli tatlı seyler yedim 😂 Bunda eksi tatlı karışık yiyorum 😍🙂
AycanYavuz 1PrensAnnesi o zaman içimizdeki sese kulak veriyoruz ben kızım diye sevmeye devam edeyim 😂
1PrensAnnesi Ftmkya ama o çiğ köfteyi aşkla bekliyorum bi doğsun çok yicem bayılırdım çok sewrdm ama kanımda mikrop var çiğ et giren bişey yiyemiorm
Ftmkya 1PrensAnnesi etli yasak zaten canım cogunda bulgurla yapıyolar anca kebapcılardakiler etli normal ciğ köfteciler bulgurlu ama sen genede sor tabi
1PrensAnnesi Vitaminimm aman aman yarasın ye ama çokta yeme hem kilo alımın artar hemde allah korusun şeker yükleme testinde yüksek çıkar bebişe yazık annesi☺
Vitaminimm 1PrensAnnesi daha 8 haftalığız ve 2 kg aldım bile 😂 çok çabuk acıkıyorum ondan dolayı sanırım 🙄
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi aman iyi iyi alma☺☺ Demekki nazlı bi bebiş pozisyonu müsait değldi öğrenrdn yoksa ❤❤ Ama hayırlısı olsun 20ye kadarki cinsiyete çok inanma derler zaten sizinki direkt geç öğrenlecek 👍🏻Buda bi kâr
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aslında bacaklarını açtı arası boş kız lehine erkeklerin dolu oluyor ama cinsel organını görmeden net konuşmayayım dedi.. Bence de kız ama yine de bişey alamıyorum😂