sarya21 1PrensAnnesi benimde öyle oldu ekşi yedişm oğlum oldu şimdide 5+3 hamileyim ve yine canım ekşi istiyor 🙈😂🤰🤰
Vitaminimm Kızlar bu istekler ne zaman başlıyor 2 ay oldu benim canım hiç birşeyi çekmiyor 😂 eşimi gece uykudan uyandırıp canım şunu çekti demek istiyorum 😂 ay kötü kadın müzeyyen oldum sanki 😂😂
1PrensAnnesi Vitaminimm 🤣 beyaz dut beyaz dut diye bağırarak kaldrmıştm eşimi 🤣🤣 ağaçtan düşmesine sebep olmuştm çok eğlenceli bişey yaşarsın yakında
gnc pamuksekerinannesi ay benim de öyle ilk başlarsadeli gibi turşu limon yedim şimdi de tatlı istiyorum benim de senin gibi kıza benzetsin doktor ya 🙂
pamuksekerinannesi gnc Kaç haftalıksın canım? Ben en başından beri kız hissettim ki gönlümdeki de kız Allah biliyor😍 Ve buna rağmen herkes erkek dedi ben tek başıma görün kız dedim ve büyük ihtimal kız😍 Allah senin de gönlüne göre verir İnşallah
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bunda da aynıymışız ☺ Herkes kız seninki dedi erkek göreceksiniz dedm ve çıktı
gnc pamuksekerinannesi bende 9 haftalık canım bazen çok yoğun kız diye baEn de erkek diye hissediyorum hayırlısı olsun Yen' pamuksekerinannesi 7 haftalık canım hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah herkesin gönlüne göre versin ama herkesin bir kızı olsun mutlaka 🙂
Burcu 1PrensAnnesi bende hep ekşi aşerdim. Baya da yedim erikleri falan 😄😄 erkek bebek bekliyoruz 👶🏼💙
Prensanneesii Bende hep kızım olacak sanıyodum o kadar çok ekşi yedim ki ilk 3 ay. Amaaa oğlum olacak hayırlısıyla. 4. Aydan sonra da tatlılara abandım değişik yanii 😂
Turkan zlemYeilyeniceTop Prensanneesii ArslanHavva merhaba ben 32+2 hafdaligim bebeyim 1750 qram sizce bu normalmi?
Sonay Mrb. Ben oğlumda ilk ekşi yedim sonra tatlı 😊 ikinci gebeliğim şuan ekşide yiyorum tatlıda cinsiyet belli değil daha
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi hahhaha bende de kilo alım şekli tuttu ☺☺ Basen sıfırlandı kalça sıfırlandı karın göğüs büyüdü
Vitaminimm 1PrensAnnesi sürekli tatlı yemek istiyorum ekşiyi hiç canım çekmiyor. Ekşi istesem belki uyandırırım da tatlı illa buluyorum evde gideriyorum tatlı krizimi 😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Benimde tam tersi göbiş baya büyüdü görsen 6 aylık dersin 😂 Annem bile hala bence erkek diyor doktor bacak arası boş demesine rağmen 😂 Bakalım belki de erkektir hayırlısı olsun.. Senin ne güzel kesin benim net olmaması kötü 😒
Ftmkya 1PrensAnnesi bende oğlumda deli gibi çiğ köfte yedim eksi ve acı yedim tatlı görmek istemiyodum şimdide 11 haftalık olduk karnım cok acsa tuzlu doyuncada tatlı istiyo hemen karısık cok 😅
Sinemkrkt 1PrensAnnesi bende çok ekşi yedim ama benim de oğlum olacak 7aylık hamileyim hala da turşu görünce dayanamıyorum canım hiç tatlı çekmiyor ☺
1PrensAnnesi Sinemkrkt valla öyle bi kilo turşu gözüme gelmez yerm bi dilim tatlı yiyemem🤰🏻 Oğluşlar ekşici
AycanYavuz Elifece bende aynıyım tatlı bağımlısıydım hamilelikte ekşi tuzlu istiyorum hep bir elma günlük tatlı ihtiyacıma yeter oldu 😳 Ama peynir et limon turşu çok canım istiyor 2 güne cinsiyet belli olacak bakalım 🤔