F-Gemi Asliiiiiiiiii42 valla banada öyle zaten gebelikten dolayı nefes nefeseyim bide maskeyle ızdırap geliyo😣😂
Asliiiiiiiiii42 F-Gemi al benden de o kadar 😅 yatakta dönerken bile nefes nefese kalıyorum maske takılı bi şekilde iki adım atmak zulm gibi geliyor 😅
Asliiiiiiiiii42 Gukumse Canım yeni aklıma geldi bi de ben olips var ya naneli onun da çok faydasını gördüm bi dene istersen inşallah sana da iyi gelir
F-Gemi Asliiiiiiiiii42 😂 bugün öğlende muayeneye gidicem bide ben gözlük kullanıyorum ay o maskeyi takınca buhar oluyo camlarım metroda felan gıcık oluyorum😣😂
Asliiiiiiiiii42 Gukumse rica ederim inşallah faydasını görürsün denedikten sonra yazmayı da unutma canm şifa olsun 😘
ErsiNuray Asliiiiiiiiii42 bnm cok yeni ilk hamilleimdede ilk ay baslamsti simdi 5 haftakik olcak cayir cayir yanyor midem
Asliiiiiiiiii42 ErsiNuray maden suyu soğuk süt ve naneli olips dene canım inşallah faydasını gorursun
Seyhann06 Asliiiiiiiiii42 aynı dert bendede var sütle sodayla idare ettim bu zamana kadar ama 3 gündür kavruluyo midem ılık birşey içsem bile 36. Haftadayım inşallah geçer
Asliiiiiiiiii42 Seyhann06 inşallah geçer ya çok kötü bi durum bende aynı sorunlardan muzdaribim Allah yardımcınız olsun insallah
Asliiiiiiiiii42 F-Gemi Allah yardımcın olsun ya çok zor bi durum o maske normal olsak neyse de hamile olunca insan kötü oluyor boğuluyor gibi
F-Gemi Asliiiiiiiiii42 aynen öyle gerçekten bende kontrolden kontrole dışarı çıkıyorım sadece onun dşnda hep evdeyim herkes korona oldu etrafmda kaynvalidem kyınpederim felan hepsi karantinada
ErsiNuray Asliiiiiiiiii42 cok saol canm mentolulu seyler daha kotu yapyor bni yesil elma.iyi gelmisti