yuksell07 Happybsrn ilkkez hayatımda böyle akıntıyla karsilastim hele yeşil hiç görmemiştim 🥴eşime dedim bugüne 1 yıldır hiç korunmadik nie bu ay oldu böyle diyo ne bileyim dedim kısmet olmayacakmış bebek bize bu ay böyle bı hastalık geldi işte😞
yuksell07 minikcivcivim olabirde olmayabilir de cnm çünkü adet belirtisilye gebelik belirtisi aynı cnm aen iyisi adet gunun geçmesini beklemek
minikcivcivim yuksell07 aynen öyle canim enfeksiyon olsa biliyorum o bir az daka farklı akıntı kopuklu geliyor.yaniyor kaşınıyor ama şuan böyle değil bildiğin sivimsi geliyor ınşallah rabbim hayırlısını veriri canim 🙏⚘
yuksell07 m060918 bende çok kötüyüm ben akıntı beni mahvettik şimdi erken gebelik testi alicm yoksa fitil kullancam 😞
yuksell07 m060918 gebelik yok malesef benimde ay su akıntı gecsinde gebelik öylle olsun fitil kullancam şimdi gece koycakmisim 4 gün 🙈
m060918 yuksell07 ay inşallah kuzum bu ay çok dua edelim birbirimize benimde şu reglim bitsin de valla bol bol dualaşalım hatta gerekirse grup kuralım kuran falan okuyalım
yuksell07 m060918 adetim düzenli benim illke bu kaşıntı ile karşılaştım ben nie böyle oldu bilmiyorum neyse rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur insallh 🙏🤲gelecek ay olsun artık napalim kısmet boylemis