yuksell07 Kızlar ilkkez sulu bir akıntım var sanki idrar kaciruyormus gibime geliyor ama lavaboya gidiyorum idrarim yok adetime 6 gün kaldı sizler böyle birşeyle karşılaştinizmi
yuksell07 @Happybsrn @m060918 Kızlar akıntım çok otu bir hal aldı gebelik testi falan yapmiyacam çünkü yoktur bu enfeksiyonda gebelik eminim sanki kremi tüpten sikarsin ya öyle bı akint oldu bende hepsi dönük bir şekilde aktı rengide yeşil dönmüştü arasitrdim cinsel ilişkiyle bulaşan enfeksiyon diyor 🙈 bebek yok bu ay yani anlaşıldı adetim gelsin bı soğan suyu yapayım da temizleneyim
Happybsrn yuksell07 benim o yeşil akıntı 2 yıldır var ne yaptımsa geçmedi ama öyle çok değil az az ..soğan kürü yaptım ama geçirmemişti doktora gidecem ona göre bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum
m060918 yuksell07 ay kuzummmm çok üzüldüm ya soğan suyuna başlayalım benimde yok bebek sanırım çünkü çoğaldı biraz regli gibi
Happybsrn yuksell07 inşallah hayırlısı ne ise o olsun hsg çekilmiştim bu ay umudum olabilir diye di ama malesef o bile işe yaramadı
yuksell07 Happybsrn ilkkez hayatımda böyle akıntıyla karsilastim hele yeşil hiç görmemiştim 🥴eşime dedim bugüne 1 yıldır hiç korunmadik nie bu ay oldu böyle diyo ne bileyim dedim kısmet olmayacakmış bebek bize bu ay böyle bı hastalık geldi işte😞
minikcivcivim yuksell07 been🙋♀️ ya nedendir bilmiyorum ama kremsi akintim var bir anda geliyor sanki igiislatiyor gibiyim .s.s. acaba nedendir 😕 birde göğüs agrım var . Bunlar tek başına belirti olur mu bana da 3 gün felan kaldı.
yuksell07 minikcivcivim olabirde olmayabilir de cnm çünkü adet belirtisilye gebelik belirtisi aynı cnm aen iyisi adet gunun geçmesini beklemek