Laylaaaa121212 MiniKaya rabbim yardımcınız olsun sağsalim kavuş meleğine ❤️🤲🏻 Darısı İnşAllah bize ♥️
Mom092 MiniKaya Hadi bakalım sağ salim doğur gel 😍 insallaah ne ağrın olur ne sızınn ne kadar güzel bikac saate melegin kollarinda 🥰🌸
halitefe MiniKaya kolaylıkla geçsin inşallah sağlıkla bebeğine kavuş canım doğum sonrası tecrübelerini bekliyoruz bu arada🤗🤗
Yediler MiniKaya rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ve bizlerede hayirlisiyla nasip etsin insallah güzel Rabbimm🧿🤲
Cheerfulmom MiniKaya özgeee çok sevindim hayırlı olsun sağ sağlim al kucağına inşallah 🙏🏻😊 banada dua et doğumda bugün nişanım geldi agrılarım var ama doğmuyor 😔
MiniKaya Cheerfulmom ah kuzum hayırlısı olsun senin nişanın gelmiş inşallah suyunda gelir kolayca doğumun olur 🤲🏼Benim oğlum aşağı inmemiş boşa suni sancı çekme dedi doktorum
Cheerfulmom MiniKaya Seninde hakkında hayırlısı inşallah hadi bakalım dua ediyorum sana çıkana kadar hadi doğur da gel sıra bana gelsin 😊🥰
yasen1 MiniKaya allah yardımcınız olsun saglikla kucaklayin yavrunuzu spinalmi olcaksınız salıda bizim doğumumuz var insalllah bizlerde dua edin o esnada saglikla gelsinler 🤲🏻❤