silla Kızlar 30 +2 yiz suan gece uykularım yok artık sabahları hiç saymıyorum bile Afedersiniz sürekli tuvalete kalkmaktan yorgun düştüm artık her gece aynı 5 dk da bir kalkiyorum uyuduğum uykudan hiç bişey anlamıyorum sizde benim gibi sorun yaşıyor musunuz ?😥😤😧😟😩
Asdffghjjk silla ben daha 23+4 haftalıgım ama uyku diye bişey yok ilk 2 ay kafamı kaldıramazken şimdi baykuş gibiyim gece gündüz😢
ertugrulunannesi silla 33+ 5 uykusuzluktan bitkin düştüm artık. Düzensiz olunca kafam da sepet gibi oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Babyboymom silla cnm benimde öyle 29 haftadayım. Özellikle sırtım çok ağrıyor ve sürekli yan yatmaktan. Düz yatsam nefes darlığı çekiyorum çünkü. Son 3 ay gerçekten zor. Bak ben Yoga eğitmeniyim sırt kasları çalıştırıyorum. Youtube dan Hamilelerle Yoga ve Meditasyon diye beni eklersen 14. Haftadan itibaren başlamıştım çekmeye. Ordaki videolardan sırt kaslarını güçlendirici egzersizler var senin ve bizim gibiler için gerçekten faydalı oluyor ağrılar çabuk açılıyor. 💋💐☺
silla Deletedmom15257 bende böyle bişey yoktu bu sıra çıktı bu durum tamam tuvalete kalkiyodum ama 3 5 defa olması rahatsız etmiyordu şimdi dakikada bi kalkmak mahvediyor insanı uykusuz kalıyorum bütün gün ruh gibi oluyorum.. sanırım oğlum beni alıştıriyor kendisi gelmeden uykusuzluğa 😪
Asdffghjjk silla sonrasında da uyku yok bebek dogunca da yok... yok yani canın artık bizim hayatımızda uyku diye bi kavram yok bitti unutalım bence 😄😄😄 ben kendimi alıştırıyorun yavaş yavaş
Fatoskumsal 33 haftalık hamileyim bende de durum aynı uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkma ihtiyacı duyuyorum 🙁
silla Deletedmom15257 bende ilk başlarda 6 defa falan kalkiyodum şimdi daha fazla kalkmaya başladım artık sabah olunca uykudan uyanmis gibi değil de hıc uyumamis gibi oluyorum öyle kötü oluyorum ki bütün gün
Aysenurtsr 26 haftaligim, gece 4,5 kez uyanip tuvalete gidiyorum. Birde calisiyorum, sabah biraz zor oluyor. Saga sola donerken bile uyaniyorum.
silla Aysenurtsr çalışman zor olmuş en zindan ben calismiyorum uyumaya çalışıyorum calisinca daha zor olur allah kolaylik versin
Poyrazveannesi Bende 34 haftalık hamileyim uyku nedir bilmiyorum artık😀tuvalete yakın yerde uyucam nerdeyse😁kendimi alıştırıyorum nasıl olsa oğlum doğuncada uykusuz geceler başlıcak😄
silla Poyrazveannesi ay resmen ben diyorum ki eşime tuvalete bi yatak mi koysam ne yapsam pratik olarak diyorum 😂 iyice gitti kafa yani o derece 😄
silla ertugrulunannesi bende o durumdayım 10 guncsonra kontrolmz var doktoruma soracağım bişey yapamaz ama gene de soracağım 😦
silla Babyboymom son üç ay değil de 7 aydan sonra başlıyor Sanki zorluk benim şimdi şimdi başladı böyle sorunlar falan isim ney sana takip edeyim çok iyi olur gerçekten
Fatoskumsal silla ben kafayı yedim bile artık uykusuzluk ağrılatr sürekli tuvalet ihtiyacı sinirlerimi çok yıprattı istemsizce ağlıyorum kendimi tutamıyorum ağladığım için iyice kendime kızıp daha hırslı ağlıyorum değişik bi ruh hali içindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun Doğuma 35 günüm var daha nasıl geçicek bu 35 gün çok yoruldum 🙁