Kmerve Merhaba arkadaşlar, doktor bebeğimin beyninde kist gördüğünü söyledi ilerleyen haftalarda bu durum yok olabilir dedi ama çok tedirgin oldum peritanologa yönlendirdi. Başına böyle bi durum gelen var mı acaba ?
Yagmur_C Kmerve evet benim de 18.haftada 2 tane kist vardı beyninde çok ağladım sen sakın ağlama :) 25.haftadayım şu an tamamen temiz oğlumun beyni
Gizemaltnr Kmerve canım 16.haftada 2 adet kiroit peliksuz kist vardı sağ ve sol olarak benide doktorum çok korkuttu bulunduğum şehirden başka bir şehirdeki doktora gönderdi ama çok şükür geçmek üzere 21.haftamdayim sen hiç üzülme bence geçiyor yani
Semabkr Kmerve benim oğlumun beyninde de iki tarafında kist vardı sonradan kaybolur demişti ve kayboldu 22 haftalıkken kontrole gittim ve doktorum kistin geçtiğini söylemisti korkmani gerektirecek birşey yok yani canım ☺️ bu arada bende çok ağlamıştım o hafta 😏
aseloykununannesi Kmerve canım hiç korkma benim bebeğimde de var dediler sabahlaraa kadar ağladım okumadığım yazı kalmadı o kadar ağladımki ama boşa ağladım kaçıncı hafta da var dediler tam hatırlamıyorum şu an 38 haftalığım çok şükür Rabbime hiç birşey yok. Ama ağlayıpta kızımıda strese soktum boş yere bol bol ceviz ye badem falan tüket onlar iyi geliyor inşallah geçer bol bolda dua et 🤲
Kmerve Yagmur_C o kadar tedirginim ve korkuyorum ki şu an her şey Allahtan ama üzüntüye engel olamıyor insan. Adınıza çok sevindim inşallah bizde de geçer gider dua edin lütfen 🙏
Yagmur_C Kmerve evet sizi anlıyorum ben de sabaha kadar araştırmıştım okumadığım şey kalmamıştı ama inanın geçicek dua edicem tabi ki 🙏🏼
Kmerve Gizemaltnr çok teşekkür ederim size de çok çok geçmiş olsun İnşallah kısa sürede biter bu durum 🙏🙏🙏
MaviMasal Arkadaşımın da bebeğinin beyninde kist vardı ama doktoru geçeceğini söylemişti ve geçti de. Şuan çok sağlıklı olarak doğdu çok şükür
Kmerve Semabkr Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın hepimizin hakkında hayırlısı olsun çok teşekkür ederim 🙏
Semabkr Kmerve amin insaAllah daha kucağımıza almadan bu kadar bağlanıyoruz. Alsak nasıl olacağız acaba 😅
Srplhrgl Kmerve normal ultrasonla mi baktıda gördü kaç haftaliksnzz acaba rabbim şifa versin insallah
Ceylanaydemir Kmerve Bende aynı şeyi yaşadım detaylıya girdiğimde geçmeye başladığını çoğu bebekte oluşup kendiliğinden yok olduğunu söyledi. Endişe etmek için yanında başka kist veya boşluklar olması gerekiyormuş