Rabia88 [bilinmeyen] Allah korusun erken doğum olabilir garantisi yok ki o haftalara kadar benim bir çok tanıdığım erken doğum yaptı ve son haftalarda vücut ağırlaştığı için bir çok arkadaşım zorlandı benim Mart sonu nişan başı gözüküyor o haftalara kalırsa o soğuk ve yağmurda hiç bişey bakamam
Rabia88 Eeg güzel günlerde kullanın iyi yapmışsınız ama yıkama için erken değil mi geçen günde bı arkadaş erken yıkadım hurclara koydum demişti acaba siz de öyle mi yaptiniz
Eeg Rabia88 sağ ol arkadaşım, hepimiz alınanları sağlıkla güzel günlerde kullanalım inşallah. Evet ben de yıkayıp ütüleyip hurca kaldırdım. Alıp çantaya koyması ya da kullanması kaldı sadece. Öğlene kadar iyiyim, öğleden sonra ağırlaşıyorum sırt ağrım falan başlıyor. O yüzden bitireyim dedim erkenden
Rabia88 Nilufer güzel günlerde kullansın prenses bizim babamızda sadelikten yana sade olsun diyor ama aldığı şeyler baya desenli süslü olunca çıkışta bı de sade alcam demiştim diyince gülüyor 😂 somon rengini seviyor sanırım o kadar pembe yapmaz odayı Pembe gri ve beyaz ağırlıklı düşündük grinin uyumu çok hoş oluyor pembeyle
CansuHakanDabakan Cigdembakar bizde 21olduk çoğu şeyi tamam sayılır,odası,arabası,kıyafet,şampuan vs. Tabi yine eksikler var yavas yavas tamamlamaya çalışıyoruz☺ İndirimi bekliyorsan az daha bekle bence yılbaşı zamanı indirime giriyor çoğu mağaza🤗
Cigdembakar CansuHakanDabakan bizmde çoğu şeyimz hazır tabiki eksikler var ufak tefek büyük olarak odasını arabasını felan almadk siz aldnzmı yada ne zamn alacaksınız
Cigdembakar Eeg bende erkenden yapayım herşeyini istiyorm ama eteaftakiler sanki yarnmı doğcak ne bu acele deyip soğutuyolar beni😞
Eeg Cigdembakar valla canım ne zaman doğacağını kim nereden biliyor, konuşanlar karnındakiyle anlaşmamı yaptı? Te Allah'ım ya. Her duruma hazırlıklı olmakta fayda var. Hiçbir bebek erken doğmasın inşallah ama gerçekçi olmak lazım. Hiçbirimiz ne zaman doğuracağımızı bilmiyoruz. Ayrıca bebek senin ve eşinin. Siz karar verirsiniz buna. İstediğiniz zaman başlarsınız. Kimsenin bu güzel zamanlarında hevesini kırmasına izin verme. Konuşup dursunlar. Siz istediğiniz vakitte başlayın.
CansuHakanDabakan Cigdembakar evet aldık biz,sadece odasını son 2ay kala getirticem🙂 bi banyo kücet tas onlar kaldı,bide odasını temizleme kısmı😍
Cigdembakar Eeg cidden bu insanlar yüzünden tadını çıkaramıyorm hiç bişeyim aldğm kıyafetleri bile hurçla kaldrdm kmseye şunu aldm demiyorm artk ilk bebeğimz ve tüp bebek tedavisi ile oldu çok heycanlıyz napalm
Cigdembakar CansuHakanDabakan bizde şuan 5,5 aylığız erken doğm ihtimalimz var plesanta aşağıda acaba alsammı şimdiden bilemedm
Burcuk Vildan007 öyle mi dersin??? Memlekette Doğum düşünüyorum . Burdan alırsam memlekete götürmekte sıkıntı olur. Bakalım fiyatlar aynı olursa mağazadan bakıp netten şipariş ederim
Vildan007 Burcuk bencede son zamana bırakmak mantıklı degıl arkadasım Sonucta kıs zamanıda malum herseyı düşünmek lazım
Vildan007 Burcuk neyde marka olarak Ben herseyi olabıldıgınce uyguna aldım ozellıkle bebek ürünlerinde tekstil bır süte çar herseyı oradan aldım