Gulbahar3535 Buse919221 belki de benm sağlık sigortam olduğu için öyle demiş olabilirler çünkü görüşmede onu belirtmiştim.
2ErkekAnnesiiiii Gulbahar3535 yok ben sadece fıyat sormustum özeldev vazgectım sonradan acıkcası maddi yönden biraz zorladıgı için devlete gidiyorum çiğliye
Esraguler Cfndk ben 7000 yaptırdım canım deöir hayat benimki ikican hamilelik sigortası benimki ama arkadasın ki baya uyguna yaptırmış 1600 tl baya baya uygun
Urazim2021 Gulbahar3535 Doktorumdan da hastaneden de çok memnunum. Özel sağlık sigortam var Allianz. Eşimin şirketi sagolsun karşılıyor ayda 80 tl maaştan kesiliyor sadece
Bengudursun Buse919221 peki ikili testte yapılan kan tahlili ve diğer aylarda yapılacak tüm kan tahlillerini de kapsıyor mu acaba?
Bengudursun Gulbahar3535 ben de buket hanıma gidiyorum. 9 haftalık oldum. Normalde %20 indirim hakkım var ama Sigorta daha karlımı diye araştırmayı düşünüyorum.
Cfndk 1600 TL’ye yaptırmak çok çok kârlı. Zaten bir muayene gidince en az 400-500 TL gidiyor. Acaba 1600 TL ye yaptıran yeni mi yaptırdı biz araştırma aşamasındayız henüz