Urazim2021 Gulbahar3535 Doktorumdan da hastaneden de çok memnunum. Özel sağlık sigortam var Allianz. Eşimin şirketi sagolsun karşılıyor ayda 80 tl maaştan kesiliyor sadece
Bengudursun Gulbahar3535 ben de buket hanıma gidiyorum. 9 haftalık oldum. Normalde %20 indirim hakkım var ama Sigorta daha karlımı diye araştırmayı düşünüyorum.
Gulbahar3535 2ErkekAnnesiiiii ocaktan sonra fiyatlar değişecekmiş. Sezeryan 3700 küsürdü normal doğum ise 5000 küsürdü. Ama benm sağlık sigortam olduğu için ödeme yapmayacağm.
Su1985 Eda_1566 hamile kaldıktan sonramı yaptırdınız ve fiyat nedir acaba bende bi araştır ayı düşünüyorum ama bilemedm
Buse919221 Gulbahar3535 Biz 3 ay önce konuştuğumuzda doğum 7800dü. İki can sigorta yaptırdım 6900 liraya🤔 siz söylediğiniz fiyattan emin misiniz medicalpark İzmir için?
2ErkekAnnesiiiii Eşim askeri personel oldugu için onada indirim oluyor biraz ama sadecee medicalde gecerli burda oda beni aradılar 3750 den 2750 ye düşürüyolar hem sezeryan hem normal dogum
Buse919221 Gulbahar3535 bende paket olarak görüşmemistim. Sadece doğum için 7800 demişlerdi muayeneler falan hariç. Bende pahalı geldiği için özel sigorta yaptırdım. O yüzden şaşırdım sizin söylediğiniz fiyatlara
2ErkekAnnesiiiii Gulbahar3535 yok ben sadece fıyat sormustum özeldev vazgectım sonradan acıkcası maddi yönden biraz zorladıgı için devlete gidiyorum çiğliye
Cfndk Gülin hanıma gidiyoruz bizde çok memnunuz. Bende asker eşiyim fakat 6000-7000 TL gibi fiyattan bahsediyorlar doğum yapana kadar dahada artar muhtemelen. Sigortayı ne zaman yaptırdınız hangi sigorta daha iyi sizce birde neleri kapsıyor
Buse919221 Cfndk 10. Haftada yaptırmıştım ben. Hamileyken sadece iki can sigorta yapıyor zaten. Detaylı ultrason hariç bütün muayeneleri ve doğumu karşılıyor.
Gulbahar3535 Cfndk ben nişanlıyken yaptırmıştım. Rutin kontroller ve doğumu karşılıyor. İlk sene hamile kalmama şartı olduğu için nişanlıykrn yaptım.
Esraguler Cfndk ben 7000 yaptırdım canım deöir hayat benimki ikican hamilelik sigortası benimki ama arkadasın ki baya uyguna yaptırmış 1600 tl baya baya uygun
Gulbahar3535 Buse919221 belki de benm sağlık sigortam olduğu için öyle demiş olabilirler çünkü görüşmede onu belirtmiştim.
Bengudursun Buse919221 peki ikili testte yapılan kan tahlili ve diğer aylarda yapılacak tüm kan tahlillerini de kapsıyor mu acaba?