Mom092 Azizesoran evet dogru sac boyarken bile alın cevresine vazelin surulur ki boya bulasmasin diye ☺️ Tesekkur ederimm bilgi icinnn🥰
Mom092 lagertha ahaha benmkide oyle gorunuyor yine bi sorun var hata ekrani cikiyor 😒 Ayyy kurban olduklarim bi sag salim gelsinlerde 😍
Berfukuru Mom092 iki gün yıkamadık göbek bağı çok yeşildi ıslanmasın dedi sildim ama çok huysuzdu. üçüncü gün yıkadım rahatladı huysuzluğu geçti ve saatlerce uyudu göbek bağı için sprey ve bezini aldm kuruladım düzenli kullandım yani kısaca yıkayın rahatlasın
ZEhrA_94 Mekselinda siliyorlar canım ben yanıma her şeyi almıştım annem kafasında kan vardı hastanede sadece kafasını yıkamıştı kokmasın diye ben sarılıktan dolayı 3 gün kaldım iyiki yıkamış anacım sonraa eve geldiğimiz gün yıkadık hemen
Kaderozy lagertha göbek bağı ister istemez ıslanır sonuçta banyo yapıyor ama sonrasında kurutmak lazım
Msd26 Mekselinda bebişler yıkanmıyor hastanede. üzerinde Verniks kazeoza denilen krem gibi bi madde var bu bebişi 9ay boyunca anne karnındaki amniyom sıvısından koruyor ve bunun doğuncada bebeği koruduğu kanıtlandığı için yıkanmıyor işte kan falan varsa öyle bi siliniyor sadece
Nurgul61 Mekselinda Yikanmaz canim silerler zaten gobek dusene kadarda yikamayin diyolar kendin ara sira silersin dogumdan sonra bir hafta icinde gobek dusermis zaten
mirka8696 Mekselinda bence yikamak icin 2 gun bekleyin cunku dogdugunda vucudundaki beyaz yapiskan tabaka 2 gun icinde cilt tarafindan tamamen emiliyormus ve cilde cok faydasi varmis. Hastanede fazlasini aliyorlar tabi ama siz bilirsiniz
Haticeyuce31 Mekselinda 2 sene evvel oğlumda sildiler canim gazlı bezle sonra direk ustunu giydirdiler yikanmiyor diye biliyorum eve geldikten 3 gün sonra biz yikadik