Mekselinda Doğum yaptık o anda bebek çıktığında yıkıyorlar mı siliyorlar mı nedense akşam akşam kafaya taktım bunu 😂
Beker Mekselinda siliyorlar canım zaten yıkarlarsa izin verme çünkü vücudundaki o mukus bebeği besliyormuş
semaderin Mekselinda siliyorlar canm yikamak yasak diye biliyorum dogum yaptim 20 gun once sildiler biz evde yikadik geldigimiz gibi
Mom092 semaderin gobek düşmeden yikanmaz diyenler var canim bekledin mi düşmesini hemen gelir gelmez yikadin mi ? Annem ile kayinvalidem yıkanır diyolar bu konuda cok karışık kafam
lagertha Mom092 biz yegenimi hastaneden gelir gelmez yikadik gobek bagina su degdirmemeye calistik sadece. Her gun yikandi bagin dusmesi beklenmeden. Ben de oyle yapacagim hele su hastalik doneminde bence eve gidince yikanmali ama gobek bagina dikkat ederek
lagertha Mom092 biz yegenimi hastaneden gelir gelmez yikadik gobek bagina su degdirmemeye calistik sadece. Her gun yikandi bagin dusmesi beklenmeden. Ben de oyle yapacagim hele su hastalik doneminde bence eve gidince yikanmali ama gobek bagina dikkat ederek
Cnarrrr645 Mekselinda hastanede sildiler vücudundaki sıvı besliyormuş eve geldiğimizde yıkamadım göbek bağı 9 günde düştü o gün yıkadım hastanede saçı kanlıydı pamuk suyla sildik ablamla mis gibi kokuyorlar zaten yıkanmasa bile olur 🌸
Attent Mekselinda silerler pamukla güzel temizlerler canım gerekli bakimlari yapilir eve gelince de göbek bağı düşene kadar pamukla temizlersin
Mom092 lagertha aynen canim dogru söylüyosun zor bi donemden geciyoruz zaten herseyden nem kapiyoruz bebekte yikanmali diye düşünüyorum bende o zaman dikkat ederek yikicaz ☺️
Kaderozy lagertha göbek bağı ister istemez ıslanır sonuçta banyo yapıyor ama sonrasında kurutmak lazım
Azizesoran Mom092 Göbek deliğinim etrafını vazelin sonra kordonuna su değdirmeden yıkayabilirsin. Sonra sil vazelini. Annem tüm torunlarını ve çocuklarını böyle yıkamış. Benimkini de böyle yıkayacağız inşallah. Eve gelince yaptırırız banyosunu.
lagertha Mom092 yazdigim niye 300 defa gitmis ya 😁 hem onlar oyle daha huzurlu oluyor biz bile nasil rahatlıyoruz bebisler uzun yoldan gelmis olacak guzel bi banyo sonra masaj miss ☺️
Mom092 lagertha ahaha benmkide oyle gorunuyor yine bi sorun var hata ekrani cikiyor 😒 Ayyy kurban olduklarim bi sag salim gelsinlerde 😍