Myrina nurdt fiyatlar genelde aynı sanki. Ben jimerde yapacağım doğumumu 7000 tl vereceğiz. Pembe mavi de aynı fiyatı verdi. Yılbaşından sonra hepsinde güncelleniyor fiyatlar. Öyle 3000-4000 leri görünce fiyatta ne şanslılar diyorum.
nurdt Myrina evet gördüğüm kadarı ile fiyatlar aynı aralıkta sanırım. Ben de Jimere gidiyorum kontrollerime, doktorumu da seviyorum ama yine de pahalı geliyordu işte. Diğer şehirlere oranla Bursa hep pahalı kalıyor ne yazık ki.
prensmusta nurdt ben Medicana Volkan Aksakallıya gidiyorum,çok memnunum,15,20dk sürüyor muayene,doğum ücreti sormadık ama hep burdan okudum6.500 fln miş,yeni yılda ne olur bilmiyorum 🙄
nurdt prensmusta ona gidip doğum yapan arkadaşım olmuştu, o da memnundu baya ama çok yoğun bir doktor sanırım. Hastası çok onun diyordu arkadaşım 😊
Selma_123 Melisaaa16 bende acıbademe gidiyorum normal fiyat 10 bin verdiler ama benim özel siğortam oldugu için biraz daha uyguna gelicek tabi yılbaşından sonrada artıcak fiyatlar siz hangi doktora gidiyordunuz
nurdt gunisigim123 aslında merak ettiğim yerlerden biri çekirge doruk tu. Siz memnun musunuz? Memnun iseniz doktorunuz kim söyleyebilir misiniz?
Hzl nurdt bende orda düşünüyordum ama doktorum onermedi eski bi hastane olduğunu ve ekipman eksikleri olduğunu soyledi medicabil i önerdi suan da 3400 dedi orasi yada medicabil . doktor disardan gelicek.
UmaysMom nurdt esentepe hastanesine gidiyorum emel altundağa. Gayet memnunum. Son 22 gün eğer bi aksilik olmazsa 🤲🏻 bugün konuştuk 3000₺yi geçmez dedi. Zorunlu sezaryen olacağım ben. Normal doğum farkeder mi bilmiyorum.
nurdt UmaysMom az kalmış senin baya 😍 sağlıkla doğsun bebişin inşallah 😇 esentepe içinde iyi diyorlardı evet, bir bakayım ben de olmadı. Teşekkür ederim 🙏🏻
Gzm-plt_94 UmaysMom merhaba muayene ücreti ne kadar peki bnde düşünüyorum esentepe gitmeyi fakat geçen sene bi tanıduk 3500e doğum yapmıştı siz 3000 deyince şaşırdımm mutlu oldum umarım yılbaşıdan sonra artmaz
neslihann87 gunisigim123 Yenişehirde görev yapmıştı 7 yıl önce hamileliğimde kontrollerime sürekli ona gitmiştim iyi bi doktordu