Ayferol0 Beker Valla bende burda yazılanlara bakarak l aldım diye üzülmüştüm ama daha sabah denedim sıkmadı yani ki zaten üzerine boşu boşuna bedenlerini yazmamışlardır
Rabis93 Beker ben 60 kiloyum m aldım denedim.kalıpları dar gibi doğumdan sonra dar giymek zor olur bence bir beden daha büyük alın
Endiselianne20 Beker depend ben l beden almıştım ama dar oldu ya l ve xl arasında cok beden farkı varmı onu düşünüyorum acaba xl olur mu diye 😂
Urazim2021 Beker canım bende XL aldım 5m migrostan büyük migros varsa yakınlarında bakabilirsin. Açıp paketi baktım baya esnek olur
nagsal-48 Beker 5 gün önce doğum yapmış biri olarak kesinlikle depend l bedenini alın zaten küçük bir bez ben m almıştım biraz dar geldi bana ama çok işime yaradı
Mom092 Beker keske kocalarımızı hamile yastığı olarak kullanmak yerine en basindan birer tane alsaydik ahahha ayagimi ustune atinca rahat ediyorum bende 😂 zavallilar ne cekiyolar bizden 🙊
nagsal-48 Beker 73,74 ile girdim boyum 163 idi su an kilom 64 doğumdan sonra eve gelir gelmez tartildim 5,6 kilo gitmişti daha sonra her gün kilo vetdim kilo gidiyor merak etmeyin hamile kaldığım kilo ise 57 falandı
EsraUmt Beker Depend cts doğum yaptım evdeyim hala kullanıyorum kanamam olduğu için çok rahat hasta bezi bir kere bebek bezi gibi onu hastahanede zaten ilk gün takıyorlar doğum sonrası.Ama depend kilot gibi giy başka hiçbirşeye gerek kalmıyor kaşçanı bacağını sarıyor koku sızdırma düşecekmiş gibi bir his yok. Ben 83 kilo ile doğuma gittim L beden almıştım oldu ama biraz dar geldi o yüzden ayeıca eşime XL aldırdım XL yi hastahanede kullandım evde L yi bitirdim şimdi 2 aket daha XL aldım çünkü her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum enfeksiyon olmasın diye çünkü paketlerde 9 adet var.
Tugce1803 Yeppudaa benim olduğum ilçede de yok. Belki trendyolda, hepsiburada da falan vardır bilmiyorum ben l beden aldım🤷🏻♀️