Beker Kızlar 34 haftalığım ama artık eksikleri bitirmeye çalışıyorum. Sezeryan doğum yapacak büyük ihtimalle şuan kilom 90 ve boyum 160 yani çok kilo aldım Depend de en büyük L gördüm sanki olur mu olmaz mı tereddütlüyüm
62fatma Beker ikiside lazim ben hasta bezi almamistim ihtiyacım oldu zor verdi hastane sezeryan olursa ilk günlerde depend takamıyosun hasta bezi rahat oluyor sonrası depend kullanabilirsin.
Beker Tugce1803 aaa bakım o zaman oraya xl de olur herhalde ya tek o kiloyla ben doğuma gşrmiyorumdur 🤣
Anne12-3 Beker ablam depend kullandı oda sezeryan oldu dikişe felanda gelmıyor gayet rahat gecırdı çok kilosu yoktu kucuk bedem aldı bedenlerı buyuk zaten ona gore alın
Beker Salser1985 aaaa öyle bişey de mi varmış ped her zaman tercihimdir aslında yanıma normal ped alacaktım zaten
62fatma Salser1985 evet ben iki.gün dependi lohusa bezi taktim takamadım yeni sezeryan oldum açıkçası dependi ben 2 tanesini kullandım sonra normal pede geçtim sezeryanda agir bir kanama olmuyor adet kanı gibi.
Beker bburcu ay birde zaten hasta bezini hadi bir kere hasta bakıcılar bağladı sonrasında utanırım anneme bile diyemem ben o yüzden Depend düşündüm hep birde bir arkadaşım ben normal ped kullandım olmadı o kadar çok kanamam dedi hangisine bakacam bilemedim 🤦♀️🤷♀️
Svdsmz34 Beker ben hastanede ilk kalktigm andan itibaren depend kullandım dikise denk gelmedi hiç çokta rahat ettim. 70 kiloyla girmiştim L beden almıştım. Bu dogumum içinde depend aldım
yba Ben 68 kiloyla doğuma gittim m küçük , l iyi oldu. Her iki doğumumda da kullandım. L sizi rahatsız edebilir.. Xl varsa xl alın yoksa direkt hasta bezine yönelin. Beni m bedeni bile rahatsız etmişti çünkü. 65 e düşmüştüm doğumdan hemen sonra.
Eczmery123 yba boyunuz kaç? Ben de büyük ihtimalle o kilolarda olurum. Beden konusunda m ile L arasında gidip geliyorum. Boyum 1.68
Salser1985 Beker standart hafif ve rahat olduğu için tercih ettim hasta bezi ,Derbent rahatsız geldi bana
Svdsmz34 Beker Canım ben göz kararı olarak l almistm rahat olmuştu belki s alsaydım oda olacaktı. Ama esniyolar bide öyle düşün tereddütte kalırsan xl al bence olur o
Svdsmz34 Beker zaten paket üstlerindede bedenler yazıyo ona bakarak alırsın alırsan. Birde doğumdan sonra karnının çoğu gidiyo zaten göbek kalıyo tabide hani hamilelikte ki gibi göbek olmadığı için olur bence xl :)
Merve1192 Beker ben 94 kiloyum canım kalcam da geniştir xl çok rahat oldu beli de aşırı esnek kocaman karnımla bile çok rahat oldu hiç sıkmadı bence xl iyi olur size de Carrefourda buldum ben oradan alabilirsiniz ya da internet üzerinden alacaksanız migros sanal markette var