Tugba6336 Melegimveben benimde öyle ya 🙁 lavaboya gidince sağ kaşığıma bıçak saplanıyor sanki sonrasın da da sağ böbreğim ağrıyor. Benimde kontrolüme bir hafta var 🙁
Melegimveben Tugba6336 beni bu hafta çağırdı ama ilaç kullandım biraz geçti antibiyotik toz verdi doktorum şuan daha iyiyim🙏🏻
Melegimveben Semos55 bende sana dua edicem bol bol kuzumm 😥 rabbim bütün hastalara acil şifa versin🙏🏻
SevimnurBaaran Melegimveben ayyy aynı haftada aynı şeyleri bende yaşadım meğer böbreğim büyümüş sonra geçti çok şükür sen Yinede bir üroloğa görün canım
Semos55 Melegimveben gecsede haraket ettıgın an batyor abla benımde tekrardan agrılarım basladı . benide haberdar et gercekten cok uzuldum sana Doktor ne dıyor haber werırsen sewınırım ablacım😔🙏
Mosimosi Melegimveben bende de aynısı vardı. Doktor doku zedelenmesi olabilir dedi, bebek tekmelerinden dolayı.
Melegimveben Ayse1608 çok şükür geçti canım 🙏🏻 antibiyotik iğneye başladık enfeksiyon gitsin diye büyüme var ama o rahatsız ediyo sadece😥
Ayse1608 Melegimveben çok zormuş ya 🙈 bende de 2 gündür ağrı var ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden 😕
Duygue Melegimveben bende sancıyla ağrıyla gittim aynı belirtiler vardı yürüyemiyorum iki kasığımdada fıtık cıktı
Duygue Melegimveben acil ameliyat dedi doktor ama 30 haftalık gebelik var korkuyorum yatış verdi 2 ay kalkmıycam
Melegimveben Duygue canım benim çok geçmiş olsun sana şafi adıyla şifa bebeğinede sağlıkla kavuş inşallah🙏🏻