Tugba6336 beni bu hafta çağırdı ama ilaç kullandım biraz geçti antibiyotik toz verdi doktorum şuan daha iyiyim🙏🏻
Böbrek kasık sancısı ACİL 23. hafta 😥
Melegimveben ayyy aynı haftada aynı şeyleri bende yaşadım meğer böbreğim büyümüş sonra geçti çok şükür sen Yinede bir üroloğa görün canım
SevimnurBaaran gidiyim canım ya yine aynı başladı valla 😭
Melegimveben gecsede haraket ettıgın an batyor abla benımde tekrardan agrılarım basladı . benide haberdar et gercekten cok uzuldum sana Doktor ne dıyor haber werırsen sewınırım ablacım😔🙏
Melegimveben bende de aynısı vardı. Doktor doku zedelenmesi olabilir dedi, bebek tekmelerinden dolayı.
Semos55 tabi canım haber veririm bu hafta gidecem yanına 😥
Mosimosi benimkide çok hareketli ondan mı acaba
Melegimveben benimki fena vuruyordu önceden. Şimdi yeri daraldı vuramıyor 😁
Mosimosi benimki hala vuruyo yüz üstü dönmüş 🤣
20 gün sonra
Melegimveben ne yaptın canım böbrek ağrısı geçtimi
Ayse1608 çok şükür geçti canım 🙏🏻 antibiyotik iğneye başladık enfeksiyon gitsin diye büyüme var ama o rahatsız ediyo sadece😥
Melegimveben bende sancıyla ağrıyla gittim aynı belirtiler vardı yürüyemiyorum iki kasığımdada fıtık cıktı
Melegimveben çok zormuş ya 🙈 bende de 2 gündür ağrı var ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden 😕
Duygue ayy çok geçmiş olsun 😥 ne yapıcaklarmış peki
Ayse1608 calpol iç bak o birazda olsun işe yarıyor 😥
Melegimveben acil ameliyat dedi doktor ama 30 haftalık gebelik var korkuyorum yatış verdi 2 ay kalkmıycam
Melegimveben inşallah 😕
Duygue canım benim çok geçmiş olsun sana şafi adıyla şifa bebeğinede sağlıkla kavuş inşallah🙏🏻
Melegimveben sağol canım benim