istanbul3434 Zehraaa98 simdilik 5000-8000 araligi normal veya sezaryene gore fiyat degisiyor. 2021′de zam gelicekmis. Doktorla ayri hastaneyle ayri anlasiyorsunuz
Leyla2020 Acibadem altunizade de doktorla birlikte tam dogum paketi fiyati alan var mi acaba? Bir de zorunlu sezaryen olursa fiyat daha makul olur mu ki? Bel fitigimdan dolayi mecburen sezaryen olurum diye dusunuyroum.
Aslihan16 Aleyntokyo merhaba bişey soracaktım Acıbadem sigortalımıydın bir de normal doğum paketimi bu fiyatı aldığında şimdiden teşekkürler
Aleyntokyo Aslihan16 evet canım 2020 bir dahaki yıl zam geliceğini söylediler ama ben doktorumu dışarıdan götürücem normal doğum için bu fiyat sezeryanda 7500 gibi bi meblağ
Tugcekkkkk Aleyntokyo canım emin misin bu fiyata. Aynı hastane bana herşey dahil 15.000 dedi. Doktorum murat aslan. Muayene ücreti bile 850 tl
Aleyntokyo Tugcekkkkk ben doktorumu dışardan getiriceğim için bu fiyat canım ama muayene ücreti 850 tl mi 😳😳😳 590 ₺ fiyat aldım ben
Tugcekkkkk Aleyntokyo valla ben dediğim gibi prof dr murat aslana gidiyorum o fiyata. 15 gün geçerli oluyor ücret de. Belki doktordan doktora fark ediyordur. Neyse. Bebeklerimizi sağlıcakla kucagımıza alalım da paralar helal olsun ne diyelim 😊
cgelmas snmzbs iyi geceler. Sevil hanım muayene ücreti ne kadar acaba? Doğum ücretlerini biliyor musunuz
snmzbs cgelmas doğum ücretini bende bilmiyorum bende merak ediyorum ☺️ Muayene ücreti ise nakit 350 kredi kartı 400 ☺️
cgelmas snmzbs benim görümcem erdem hastanesindeyken ona gitmiş. Bana çok önermişti. Kendi doktorum olduğu için gidememiştim. Şu an doktorum ayrılıyor gittiği yerde sigorta geçmiyor ve aşırı yüksek geldi. Oraya gitmektense Sevil hanıma giderim.hangi hastanelerle anlaşmalı biliyoe musunuz
snmzbs cgelmas acıbadem, florence, memorial, hisar, medistate.. bayındır.. bir çok hastahane ile anlaşması var. ☺️
cgelmas snmzbs medistate hakkında iyi şeyler duymadım ama hisarda sigorta geçmiyor doktorum oraya gidiyor. 11 bin normal sezaryen ise 14 bin dendi. Ocak ayında zam gelecekmiş tabii