EmirAta haziranin25i maşallah ya Allahim nazarlardan korusun ben yeniyim daha 12 haftalik hersey normal bi kac gun once 2 li tarama testini yaptirdim sadece az once akintim kahve rengi geldi oda silinirken suan hic bisey yok tedirgin oldum biraz sizde oldumu boyle sıkıntılar
haziranin25i EmirAta ben tarama testlerini yaptırmadım herhangi bir akıntım olmadı çok şükür. Fatih beye aklına gelen her soruyu sorabilirsin sagolsun bana telefonda bile destek olmuştu 💜 işini aşkla yapıyor resmen..
EmirAta haziranin25i yok gercekten cok iyi suan dewam etmedigi icin bidaha tekrarı olursa gidicem Allahim sanada kolayca dogurmak nasip etsin insallah
Bilibon Buyrenk hadi bakalim hayirlisi olsun saglikla kavusun insalah cunku orda pahali biliyodum da ben o yuzden merak ettimm
FulyaToy Irmaktan Ben altınbaş üniversitesinin hastanesi medicalpark bahçelievlerden doğum paketi aldım. Normal doğum için 5900 tl ödedim, sezeryan olursa 1000 tl daha ödeyeceğim. Tavsiye ile gittim, çok da memnunum şimdilik. Tavsiye ediyorum.
Kubraaka2 Kedianasi Haticeyuce31 bağcılar medicineye gidiyorm siz hangi doktoru düşnyorsnuz ben memnunum züleyha gençten
Haticeyuce31 Kubraaka2 ben Sibel barut hanımefendiye randevu aldım çevremden o doktora gidip memnun olan cok var bende onu tercih ettm canim ilk defa gidicem bakalim
Kedianasi Kubraaka2 Selver kolan a gidiyorum bende çok hastane ve doktor değiştirdim en son annem ve babamın isteği üzerine Bayrampaşa kolan hastanesine gittim tanıdık diye bakalim hakkımızda hayırlısı olsun 🤷
Kubraaka2 Haticeyuce31 şuan 3000 ama eşiniz ibb çalışanıysa indirm var muaynede falan doğumda da vardr herhlde ocaktan sonra zam gelmez inş hastne çalışanları doktor ve odaları çok güzel serum yedim kaç kez insan gbi muamele gerçekten bi seruma nisa hastnesinde 450 500 diyolar medicinede 110 tl verdm 3 serum yedim gece 3 e kdar kalmama rağmen acile bile oraya gidin derim
Haticeyuce31 Kubraaka2 cok tesekur ederim 2 bin 3 bin norml artk boyle zamanda fogum için ilgi alakaları size nasil davrandıkları önemli gercktn benim için sizde böyle diyorsanız icim biraz daha rahatladı gercktn cok tesekkur ederim bide bisey sormak istiyorum siz orda dogum yaptınız mı yada yapaniniz varsa mesela dogum sancısını yanliz bir yerde mi çekiyorsunuz yoksa odada yanınızda biri falan oluyor mu ? Onu merak ediyorum sadece
Kedianasi Kubraaka2 evet o hastaneden çok memnun olan var banada önerdiler ama 33 haftadan sonra artık doktor hastane değiştiremem
chaos Kbrysnvrl bende kolana ilk o doktor için gitmiştim ama pandemi boyunca yokmuş nerdeyse berker beye muayene oldum dahada bırakamadım çok sevdim