hmasahin MeLy90 1 ay kadar oluyor, muhasebeyi arayıp öğrenmiştim. Siz daha yeni öğrendiyseniz indirime gitmiş olabilirler, bilemedim şuan 🤭
Fikoo chaos Aynen bazı hastaneler babayı almıyor ben geçen annemi götürdüm Berker bey aldı annemi sürekli annem torunun böyle annem torunun şöyle çok güzel ilgilendi 😅
chaos Fikoo ahahah aynen bende babamla gittim bi kere onada aynı şekilde torunun torunun diye anlattı çok tatlı bir adam ya çok çok güzel yerlere gelir inşallah Allah razı olsun 🙏
MerveBostann badekusunannesi Selda hanima gidecegim henuz gorusemedik baska bir ozel hastanedeyim randevu ocak ayina bulabildim. Iyi doktor oldugu soyleniyor cogu kisi memnunmus
Papatyaesra Irmaktan Evet özellerinde sıkıntılı olanı var ama ben sırf de için medicene gidiyor mesela.
Irmaktan Eylul2018 Gelir tabi gelmez mi bizim insanımız kadar fırsatçı insan mi var depremde bile iki katına battaniye satılıyorsa yıl başı diye neler yapmazlar 😒
badekusunannesi MerveBostann gerçekten randevusu bu kadar dolu mu Ocak ayına bulabildiniz ? Bende orada Ali beye gitmeyi düşünüyorum çok önerdiler yarın arayıp randevu alayım bare çok şaşırdım çok ileri tarihe randevu bulabilmenize 🧐
BuseVeMinikleri Irmaktan arkadaşım medipol Çamlıca’da doğum yapacak. Normal 2500 sezaryen 2800 dedi yanlış hatırlamıyorsam.
EmirAta haziranin25i maşallah ya Allahim nazarlardan korusun ben yeniyim daha 12 haftalik hersey normal bi kac gun once 2 li tarama testini yaptirdim sadece az once akintim kahve rengi geldi oda silinirken suan hic bisey yok tedirgin oldum biraz sizde oldumu boyle sıkıntılar