Anurbasgem Şişli Osmanoğlu hastanesi normal doğum 3000 sezeryan 3500 ama doktorum dışardan gelecek orayla anlaşmalı. Sadece hastane fiyatı bu
zehra2934 Kubosunyavrusu normal de istanbul gültepe özel avicenna hastane snden cem ardiça gidiyorm cok ce memnum fakt Anadolu yakasına tasnma ihtimalimz var ondn erdemi düşünüyorum
hmasahin MeLy90 3-4 ay önce zamlanmış, ben de 1 ay evvel fiyat aldım. Günceller bu şekilde. Tabi muhtemelen ocakta yine zamlanır, 3 binin de üstüne çıkar
umutbaby Medipol mega da 2600 normal 4300 sezaryen ama doktor doç yada Prof olursa artıyomuş bide zorunlu sezaryende isteğe bağlı gibi 4300 dediler
Burcinisp88 Irmaktan bht klinik istanbul tema hastanesi sezaryen 8500 epidural istersen +1000 tl. Ssvd 9500 imiş
Papatyaesra Irmaktan Evet fiyatlar çok yüksek ama devlette çok sıkıntılı Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲
Irmaktan Eylul2018 Gelir tabi gelmez mi bizim insanımız kadar fırsatçı insan mi var depremde bile iki katına battaniye satılıyorsa yıl başı diye neler yapmazlar 😒
MerveBostann Beylikduzu medilife dusunuyorum ben canim suan ki rakamlari normal 1500 kusur sezeryan 3000 diyordu ama artacakmiş fiyatlar
Kizimveoglumm Esenyurt Reyap hastanesi normal dogum 3100 sezeryan 3500 zam gelecek diyorlar geldimi bilmiyorum henüz
gmzcvk hmasahin bu fiyati ne zaman aldiniz, iki hafta once gorustum muhasebe ile normal 2000 sezaryen 2500du
gmzcvk MeLy90 mumkun degil daha iki hafta once gorustum elimdeki kagitta normal 2000 mi 2200 mu neydi, 3-4 ay once zamn geldi ondan once de normal 1750 idi..