Havvaozgur zehra2934 Bende orda yapacatım vazgeçtim ama 1500 normal doğum demişlerdi 4 5 ay önce şuanda aynıdır galiba
Bsramtrc Mollarca kozyatağı cental için ben sordum ama kapığı bulabilirsem daha sağlıklı bilgi vermiş olurum☺️Bende oraya gidiyorum be nasip olursa orada düşünüyorum doğumu
Bsramtrc Bsramtrc normal doğum 3700 sgk lı fiyatı normal doğum + epidural istersen 1000 tl daha fazladan ödeme yapıyorsun zorunlu sezeryan 5000 + epidural 600 isteğe bağlı sezeryan 6300 + epidural istersen 700 de ona ödeme yapıyorsun
Mollarca Bsramtrc cok sevinirim ben de oraya gidiyorum ama aralıkta zam gelicek diye duymuştum fark ne kadar olur merak ediyorum açıkcası
hmasahin MeLy90 3-4 ay önce zamlanmış, ben de 1 ay evvel fiyat aldım. Günceller bu şekilde. Tabi muhtemelen ocakta yine zamlanır, 3 binin de üstüne çıkar
hmasahin MeLy90 1 ay kadar oluyor, muhasebeyi arayıp öğrenmiştim. Siz daha yeni öğrendiyseniz indirime gitmiş olabilirler, bilemedim şuan 🤭
MeLy90 @irva Çamlıca Medipol de doğum fiyatları mı artmış? 3000₺ diyorlar normale. Sen öyle mi yaptın acaba ?
irva MeLy90 Bilmiyorum ki ben zorunlu sezeryan oldum 2500 verdim.Normal 2000 tl demişlerdi.Şimdi arttıysa bilmiyorum gerçekten.Öyle olursa 3.zam bu yuh derim.
gmzcvk MeLy90 mumkun degil daha iki hafta once gorustum elimdeki kagitta normal 2000 mi 2200 mu neydi, 3-4 ay once zamn geldi ondan once de normal 1750 idi..
Haticeyuce31 Irmaktan ben oğlumda Güngören ozel ilgi hastanesinde yaptim oda ve doğuma 1000 lira verdim tabi 2 sene evveldi simdi Bağcılar medicine gidicem inşaallag oranin dogum fiyatını bilmiyorum tabi
Kubraaka2 Kedianasi Haticeyuce31 bağcılar medicineye gidiyorm siz hangi doktoru düşnyorsnuz ben memnunum züleyha gençten
Kubraaka2 Haticeyuce31 şuan 3000 ama eşiniz ibb çalışanıysa indirm var muaynede falan doğumda da vardr herhlde ocaktan sonra zam gelmez inş hastne çalışanları doktor ve odaları çok güzel serum yedim kaç kez insan gbi muamele gerçekten bi seruma nisa hastnesinde 450 500 diyolar medicinede 110 tl verdm 3 serum yedim gece 3 e kdar kalmama rağmen acile bile oraya gidin derim
zehra2934 Kubosunyavrusu normal de istanbul gültepe özel avicenna hastane snden cem ardiça gidiyorm cok ce memnum fakt Anadolu yakasına tasnma ihtimalimz var ondn erdemi düşünüyorum