Blablahdhd 1 hafta 1 gram bile kilo almamış deli olacağım.hala 2900. 1 hafta sonra spinal sezeryan olacağım okadar güzel besleniyorum cevizdir ettir muzdur meyvedir ama tık yok.çok moralim bozuldu.ultrason yanılıtıyor olabilir mi ?
Nazomi Blablahdhd Valla benimkide bi kaç haftadır ufak minyon bebek demeye başladı çok moralim bozuldu korkmaya başladım sağlık konusunda korkuyorum tedirgin oldum çok 🥲🥲Allahım korusun bebeklerimizi 🤲🤲inşallah 38+ 3 teyiz 3190 dedi ama başının ölçümleri 36 haftalık gibi falan diyor soruyorum geçmiştirme gibi cevaplar verdi sinirlerim bozuldu 🥲🥲
Oglakdorukcum Blablahdhd 500 gramla cocuklar doğuyor 3 kiloya yakın bebegı nıe dert ediyorsun zaten dogurmak üzeresin daha ne konusuyor sun cahil 2bucuk 3 kilo normal zaten
Zey1zey Doktorum ultrasonla yapılan ölçümün artı eksi 200 300 gram hatta bazen 500 grama kadar farklı olabileceğini söylemişti. Gönlünüzü ferah tutun. Sizin doktorunuzun da ne söylediği önemli tabii.
imren91 Blablahdhd Bence başka bir doktora daha gidin siz. Ultrasonda baktırın, belki ölçümde bir sıkıntı vardır.
ceren63 Oglakdorukcum ne itici bi kadınsınız. Neden cahil deme ihtiyacı duydunuz ki kadına. Bebeğin kilo almaması plesanta ve kordonla alakalı bi sorundan olabilir bunun için tedirgin olmuş olabilir. Ya da şişman bebek istiyordur yine sinir olur yazar. Türkiye’de de genelde 500 gr doğan bebeği yaşatamıyorlar haberiniz olsun
prensesimolacak Oglakdorukcum kötü kalpli kadın seni!! ne biçim bir üsluptur bu haddinizi bilin asıl cahil nasıl konuşması gerektiğini bilmeyenlere denir kadıncağızın belki ilk gebeliği belki cok endişeli biraz empati yahu biraz insanlık
Npyn09 Oglakdorukcum insanlara hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz cahil nedir ya . Keşke siz gibilerin nesli tükense ciddi anlamda fazlasınız ve bitmiyorsunuz.
Smyye280 Bende 37+3 kılosuna 2690 dedı ve kılo almıyo cok fazla ve zayıf bebek dedı ama masallah sizinki iyiymıs genede☺️
Blablahdhd Smyye280 37den 38e geçerken birden 400 gr almıştı cok sevinmiştim .bu haftada hiç almadı.üzülmeyin belki sizinde bir haftaya güzel kilo alır🙏
Blablahdhd ceren63 cevap vererek bile önemsemiş olursunuz bu gibi insanları kuzum boşver istediğini yazabilir herkes,önemli olan benim kale alıp almamam :)))
Edizinannesii Blablahdhd ay ben sinir oldum senin yerine canım daha konuşmayı bilmeyen üsluptan bi haber insanlar postuna cvp veriyor iyi sabirlisin 🌺♥️
NeslihannK Blablahdhd ultrasyonun yanıltması çok çok büyük bi ihtimal kuzum bana 2 hafta boyunca kilo almiyo bebek dedi perinotologa gittim 500 gram fark cıktı bebegim gayette kilo aliyomus doktor tam ölçüm yapamiyo olabilir. Sen stres yapma yeme icmene ara öğünlerine dikkat et 🥰
Dilara9 Blablahdhd hic üzülme kuzum hemen kilo aliyorlar dogudukdan sonra benim kuzenimin bebiside erkek 3 kilo dogdu simdi dombis bi bebek 🥰