Tugceasel_ Gizemaltnr hiç sormadım açıkcası doktoruma güvendiğim için o ne derse doğrudur dediğim için bebeğimin sadace gidip görüyorum o yazılması gerekenleri yazıp dosya yapıyor bana boy kilo vs gibi
justwaiting Tugceasel_ hepimiz dikkat etmek zorundayız ki bebeklerimize iyi bakabilelim, iyi görünelim 🤗
A12sel Tugceasel_ bisey sorabilirmiyim bende 22 haftigim bazn bebem vajinama vuruyor sanki cikacakmis gibi hissediyorum bu haftalar normalmi acaba
Tugceasel_ A12sel evet ben bazen böbreklerimde hissediyorum kızımı o kadar canım yanıyor ki birden uyanıyorum sertleşiyor toplanıyor bir yere 🌼
A12sel Tugceasel_ benmde kizim olacak vajinamda hissediyorum resmn kalp atisi gibi doktorum ayakalrini koymus rahime demisti
Aysel13-21 21 haftaligiz 350 Gr çok mu zayifiz yoksa bir problem oasin yorumlara baktım herkesin ki daha bir kilolu sanki
justwaiting Aysel13-21 sanırım her bebek farklı oluyor, bı problem olsaydı doktorunuz söylerdi bence ben merak ettiğim için sormak istedim 🤗
Gamsseee Aysel13-21 şuan bende yorumları okuyunca senin gibi aynı şeyi bende düşünüyorum canım benimde 21 haftada 360grm
bukabu Aysel13-21 normal bnm 21+2 oldu 460 cıktı ama 1 hafta öndeymiş ondan birde cihazdan cigaza değişio herzaman doğru değil bunlar gayet sağlıklısınız merak etmeyin ❤️
Srplhrgl Tugceasel_ 22 haftalıkken 446 gram dedi sizce kötümü kötü olsaydı doktor sizce birşey dermiydi
Aysel13-21 Gamsseee normaldir o zaman inşallah yorumlara bakınca sadece benimki zayıf diye biran akılda soru işareti kalmıştı teşekkür ederim canım benim sagol🤗
Tugceasel_ Srplhrgl yani bilemiyorum tabi doktorunuza danışmanızda fayda var . Ben perinatolog ,kadın doğum ve diyetisyen ile takip yapıyorum . Doktorum 4 kiloya kadar normal doğum yapabilceğimi söyledi o yüzden bilemiyorum tabi sizin bebeğiniz için
Srpl1_ 21+5 de 435 gramdi 25+5 de 900 gram 30+0 da 1535 gram olduk her bebek kendine özgüdür genetik yapıyla alakası var doktorun zayıf demeyip normal dediyse hiç bir sıkıntı yoktur