Merii00 melekkizim_00 öyle düşünme işte pskolojik olarak etkileniyorsun bende diyordum hep olmicak olmicak diye eşim niye olmuyor diye çok derdi bende sitrese sokma beni streslendirme beni dedim hep şuan adetim 6 gün gecikti bugün kan verdim cuma günü bende sonuç alcam
melekkizim_00 Angelsmom29 bazen eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum böyle iyi bir insanı nasıl hakederim diye.
Angelsmom29 melekkizim_00 saçmalama canım bu bizim elimizde mi sence Allah ne derse o olur bak amcanın gelini 9. Yılında hamile kaldı tüp bebekle beraber hamile kalmıştık hatta o oğlunu dogurdu ben kaybettim 😔 benim de ara ara aklıma geliyor kötü düşünceler ama vardır rabbimin bir bildiği Allaha sıgın canım sabr ve dua 🤲 rabbim sabredenlerle beraberdir sakın öyle düşünme
Bir_Prenses_Annesi melekkizim_00 Aynı şeyleri yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum bizde mucizemize 2 senenin sonunda kavuştuk bizde de hiç bir sorun yoktu ona raqmen ilac kullandım neler denedim sizin qibi artık olmuo pes ettim dedim eşime boşanmak istediğimi söledim ben anne olamıcam sen baba ol dedim kabul etmedi Allah razı olsun bu konuda en büyük destekcim eşimdi 3 kere iqne oldum tutmadı aşılama yapılacaktı ve pandemi süresi qirince esim izin wermedi we hastaneye qidemedim biraz dinleneyim dedim zamana bıraktım alıstım bu duyquya dedim ramazan qeldi oruç tuttum bayramı qecirdim anneler qünü qecti tabi ben çok aqladım meğerse hepsinde yawrum warmıs 5.5 haftalıkken hiçbir belirtim yokken tesadüfen öqrendim bunları anlatıorum ki umut olsun sizede siz umudum bitti dediqiniz anda o mucize qelecek we size herseyi unutturacak emin ol zamana bırakın dua edin qerisini Rabbime bırakın onun sizin içinde düsündüqü bir zaman bir vakit wardır en kısa zamanda Rabbim sizede bu duyguyu tattırsın ins 🤲🏻🌸
melekkizim_00 Fatma74 keşke hepsinden nefret ediyorum , sinsiler sürekli bile bile bu konuları açıyorlar. Canımı yakıyorlar.
Cancana_ melekkizim_00 aile hekimliğin de bir baktirin benim 58 cikmisti iki ay ilac kullandim kutuda 8 tane var yarim yarim haftada iki gun iciyordum ilac bitti gebe kaldim fakat bebegimin kalbi durdu o ilaci ictikten sonra bir ay sonra kalmak gerekiyormus kurtaj oldum üçüncü ay yine kaldim 1 sene kalamamistim megerse ondanmis
yuksell07 melekkizim_00 inancını yitirme Yusuf süresinde bir ayet var bunu unutma Allah varsa umutta vardır 🤲🤲 rabbim bizi o mucizelerle sevindirsin
Ersev Kızlar üzülmeyin lütfen bizimde 7.yılımızda hamile kaldım üstelik bir sorun da yoktu Allah a tevekkül edin,tedaviyi denedikten sonra.Stres olmayın herşeyin bir zamanı var bende çok üzüldüm ağladım ama çok şükür hiç beklemediğim anda hamile kaldım 🤲🏻
ecembugra53 melekkizim_00 stres ve Kafana takmayacaksın bende öyle olmustu eşim ve ben bıraktık bıraktığımız anda hamile kaldım cnm kaç doktora gittiysek Kafana takmayı bırak peşinden koşma dedi ve dediği gibi de oldu
ecembugra53 melekkizim_00 biliyorum cok zor ben de cok zor atlattım canım İnan anlıyorum seni bu seyleri bende yaşadım cok zor Rabbim tez vakitte kucağını doldursun güzel kardeşim 🤲🏻🙂
aybars19- melekkizim_00 dokulen her goz yasi damlan dogacak yavrunda nesen olsin guzel kardesim bak uzulme aglama hicbir sorun yokken diyorsun ne guzel bin sukur ya sorunu olup tedavi gorenlerin cani yok mu olabilir eltinin yumurtalari daha canli aciktir ben 9 ayda hamile kaldim asiri ugrastm kardesim 1 ay da oyle seyler dusun duani ve istedigini rabbimden esirgeme boyle seyler dusunerek de kendini sakin uzme dualarimizdasin🤲
Happybsrn melekkizim_00 bnde bu ay hsg çekildim yumurtlma takibi yaptım malesef aynı durumu şuan bnde yaşıyorum….😟 Ama şunu unutma zamanı daha gelmemiştir beklemekten başka çare yok neyin vesile olacağı da belli olmaz bitkisel şeyleri de dene doktor kontrolünde olsun elbet olur🙏🍁
afrasil melekkizim_00 canım seni çok iyi anlıyorum bende çok üzülüyorum çok ağlıyorum ama Rabbim ol derse oluyor biz ne yapsak boş . Esin tahlil verdi mi canım . 3 4 farklı doktora gittin mi . Doğal tüm yolları denedin mi ne duyduysak yapıyoruz ama sorayim yinede denemedigin birsey var mı
melekkizim_00 afrasil deniyorum bu ay ballı çörekotlu şeyi deneyeceğim, 3 doktora gittim hicbir sıkıntı yok , eşimde bir doktora gitti onda da sıkıntı yok😢
Happybsrn melekkizim_00 takmıyacam kafama diyerek bile aslında bilinçaltında kendimizi baskılıyoruz ben hep aklıma geliyor ve düşünüyorum 😀 bnm de 2 yıl olacak olmuyo ama inatla her ay umut oluyo insanda
afrasil melekkizim_00 esin tahlil verdi demi değerleri sende araştır çıkan degerleri . Soğan suyu Çakşır kökü suyu Macunlar Süt maydanoz buharı Bunları denedin mi