Glsah- 36+3 olduk bizde gece uykuları kalmadı ne tarafa yatsam o taraf ağrıyor resmen🙈 ve mide asidi biraz zorluyor artık🤦🏻♀️
Mkblgrlyn Yaseminmirac 10 Aralıkta dogumum olucak inşallah. 2 haftadir kendimi pek iyi hissetmiyorum. 2 gundür hastanelerdeyim. Tansiyonm ilk kez yükseldi hep normaldi. Son zamanlarda olabiliyomus sanirim. Sonradan duzeldi cok sukur
Hacr27 Mkblgrlyn benim de benzer şikayetlerim var benim de 9 Aralık dedi Dr doğum nasıl olacak normal mi ?
Gulsahurer Yaseminmirac aynı bende 36yo bitirmek üzereyim ama miniğimiz aceleci çıktı, doktorum 2 cm açıklık olduğunu, bebeğin kanala girdiğini ve doğumun başladığını söyledi heyecanla bekliyoruz, sağlıcakla gelsin tüm bebişler inşallah 🤲🤲
Ozlm4452 Yaseminmirac bizde 36+4 üz sırt ağrısı kasık ağrısı çok fazla bazen yürümekte zorlanıyorum desteksiz yatakta dönemiyorum ilk gebelik stresi heyecanı ayrı sancı nedir nasıl olacak nasıl düzenli oluyo anlamam diye korkuyorum ayrıca normal doğum istiyorum ama 1 hafta önce gittim kontrole bebeğim dönmemiş makat geliş görünüyor dönmez diyorlar bundan sonra onun için ayrı üzülüyorum hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
02leyla Son 21 Yaseminmirac bizde 37 bitirdik 38 deyiz ve tam tersi aşırı iştahsızlık var 1 kilo vermişim 2 hafta içinde
CigdemSenol Yaseminmirac Bizim de 35 bitmek üzere. Uykusuzluk, sık idrara çıkma, karnımda gerilme, iştahsızlık vs vs. Ama her birine değer yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım 💙💙
C34 Yaseminmirac 36+6 dayım gece sık sık idrara çıkıyorum cok acıkıyorum. Uyuyamiyorum daha tarih almadik.
Zeyyno_ Yaseminmirac Normal doğum görünüyor bekliyoruz 37+1haftalığız 🥰🤲🧿 Sürekli lavaboya gitme ve boğaz mide yanması şu ara çok var sırf mide yanmasını gidermek için bişeyler atıştırıyorum ama bana kilo oluyor tabii 😂😂😂 Bi an önce miniğime kavuşşup kilolardan kurtulmak istiyorum rahat oturamıyorum kaburgalarıma batıo nefesim daralıyor ama Çok şükür az kaldı 🤗🥰🤲🧿🧿🤲🤲🧿🙏
ozlem-06atli Yaseminmirac Aynıyız canım resmen beni anlatmışsın 😊 Sürekli lavaboya çıkıyorum. Çok acıkıyorum. Oturuyorum,yatıyorum pek rahatım yok. 12.12.2020 de kavuşuyoruz oğlumla inşallah🙏😍 Sezeryan için günümüzü aldık. Son 17 gün 🙈
123123 Yaseminmirac 37 olduk bugün gebelik alerjisi çıktı son bir haftadır kaşınmaktan delirmek üzereyim
HamzaMoms Yaseminmirac yürüyüşü evet başından beri öneriyorlar 😂 havalar sogudu agırlaştım biraz zor geliyor suan
Sibelkarakaya @Yaseminmirac ayy gerçekten öyle yaa ilk altı ay nasıl rahatmışım sonrası zorlamaya başladı gerçekten 😐 37+1 im şuan tuvalete abone oldum resmen dediğiniz gibi uyku desen nerdeee gece 3 te yatıyorum 7 de kalkıyorum sonra tekrar uyumaya çalışıyorum bi de sürekli bişeyler yemek istiyorum ama bazen de tutuyorum kendimii sonunu düşünerek 😅🙈daha tam tarihimiz belli değil normal doğum istiyorum ama bakalım daha çatı muayenem yapılmadı programa göre 20 gün kalmış öyle gözüküyor heyecan dorukta 😬🙏🏻🙈
Bersa-0509 Yaseminmirac amin canım , şimdilik herşey yolunda çok şükür 🙏 işe yarıyor diyorlar ama bakalım artık 😅