Yaseminmirac Bersa-0509 Allah bağışlasın herşey yolundadır umarım bende merdiven inip çıkıyım işe yarıyor mu😂
Bersa-0509 Yaseminmirac amin canım , şimdilik herşey yolunda çok şükür 🙏 işe yarıyor diyorlar ama bakalım artık 😅
MehtapAhmet Yaseminmirac Annem idare etti izinli oldugu zamanlarda bende serbestliği severim ama hamilelik özellikle son haftalar bana 😅 Herşeyinize yardım edecek hizmet beklemeyen insanlar herzaman destektir ya 😂
Yaseminmirac MehtapAhmet bizimkiler temizliğimi bitirdiler çantalarımı hazırladılar bende sadece oturup doğumu bekliyorum 😂
Yaseminmirac Zeynep_aselim yaa eşimde bende sorun var sanıyordu demekki hepimiz aynı dertteyiz 🥰🤦♀️ Acaba doğum sonrası nasıl olcak
Janyaa Yaseminmirac 35+3 dediginiz gibi en zorlandığım haftalar artık uykusuzluktan ağrılardan mahvoldum
Betulorn Yaseminmirac a Yaseminmirac ben de 35+6 yım ağrılardan gece uyuyamıyorum gündüz öğleye kadar uyuyorum 🥴😄
Yaseminmirac Betulorn bacak arama yastık koyuyordum öyle rahatlıyordum ki ağrım olunca sonra miğde yanması şurubunu içmeye başladım içinde magnezyum var o ağrılarımı hafifleti
Yaseminmirac esraaarslan Allah bi nefesle kurtarsın 🤗 sancım hiç olmadı batmalar oldu bi acaba başlar mı sancı önümüzdeki hafta
Betulorn Yaseminmirac midem yanmıyor ama geceleri bacak arama ayrı yastık koyuyorum birde önüme alıyorum kolumu onun üzerine koyuyorum parmaklarım ve eklem yerlerimde çok ağrı var en çok beni etkileyen şey bu 😒iltahaplı romatizmamda var soğuktan etkileniyorum çok yürüyüş yapmak istiyorum ama havalar hep soğuk çıkamıyorum da dışarıya
Ozlemmehmet1509 Bende aralık anesi olacagim fakat seyehat yasağı çıkacak diyorlar annem yanima gelicek yasak çıkacak diye korkuyorum aklımdan çok değişik fikirler geçiyor forumda hikayelerde okudum doğumu tetikleyen şeyleri 🤔
Sehermete Yaseminmirac Biz de 36+4 olduk doktorumuz 19 aralık diyor tabi erkenden gelmezse sağlıklı olsun da sıkıntı değil 🥰🤲🐣 minnoşlarımız sağlıcakla gelsinler 🤲🤲 Evet cidden kavuşmanın heycanı ve zamanın hiç geçmemesi hazımsızlık kabızlık mide yanması ağrılar ağırlamam vs vs 😳🙄 az kaldı bu kadar zaman geçmiş güçlü anneler minnoş bebişler 🐣❣️
Cemrenur Yaseminmirac böbrek büyümem vardı. Üroloji doktoru bebek büyüdükçe ağrı yapar demişti. Bizde de 36+3üz yemek yediğim an böbreğim ağrıyor sanırım mide de şiştiği için daha çok sıkışıyor . Sırt ve bel ağrıları ve nefes darlığı da zorlamaya başladı. Gece uykularım şükür güzel ama ağrılar zorluyor artık 🥺
busbus35 35+3 günlük olduk tahmini doğum 15arlaik 20 Aralık ilk beebk sezersyn dogum olduğu için ikinci gebeliğim şuan heycanla zaman geçsin diye bekliyorum ❤️🐬 38 haftamda gün alcam 39 haftam olan 15 -20 Aralık arasında doğum olcak devlet hastanesinde