Njlaus Gizemhysl 37 haftaligim memnunum hicbi sorunum olmadi gayet guzel ilgileniyor aklimda hicbi soru isaretide birakmadi simdiye kadar😊
Hatice1634 Bende Rukiye hanıma gidiyorum muayenesi 185 lira,çok tatlı bir hekim,çok ilgili,çok samimi
Njlaus Senactn0402 normal dogum gozukuyor suanlik, ucretinide carsamba gorusucem doktor fiyat vermiyor hastane muhasebesiyle gorusuluyorms oda son ayinizda gelin demisti
Ezgiakisik Ben 2018 den beri özlem hanıma gidiyorum ilk doğumumuda o yaptı çok memnunum her aradığımda ulaşıyorum şuan 2. Gebeliğim ve muayene ücreti 235 tl doğum için 2021 de güncellenecek fiyatlar
Njlaus Ezgiakisik saglikli dogumunuz olsun insallah bende cok memnunun ozlem hanimdan hayirlisi hakkimizda😊
Blackk34 Njlaus Kendiniz mi istediniz acaba zorunlu sezeryan mi? Ezgiakisik siz normal doğum mu düşünüyorsunuz? Ben de Özlem hanıma gitmeyi düşünüyorum ama rutin epizyo uyguluyor mu acaba merak ediyorum.
Njlaus Blackk34 henuz dogurmadim son gunlerim bekliyorum normal gozukuyor benim sezeryan degil ama son dakika belli olmaz nasip
Buseyvz Ednc evet hamileliğimin başından beri takibindeydim ve doğumu orada yaptım çok memnun kaldım 🤗