Njlaus Senactn0402 merhabalar bende ozlem hanima gidiyorum 140 civari öduyoruz memur eşiyim normal ucreti 230lu bisey olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam
Buseyvz Umutt22 195 tl benim doktorumun ama doktordan doktora fark ediyor mu bilmiyorum. Benim eşim sendikalı olduğu için 123 tlye muayene oluyorum.
Gizemhysl Buseyvz merhaba bende yoeumları okurken denk geldim eşim sendikalı demişsiniz 123 tl ödüyor yazmışsınız özlem oruç şener mi doktorunuz benimde eşim sendikalı fakat ben 150 tl ödeme yapıyorum
Gizemhysl Miracefem Senactn0402 eşiniz sendikalı ise sezeryan doğum için 4750 fiyat aldık indirimli fiyatını hatırlıyorum 2021 fiyatı
Buseyvz Gizemhysl evet 5250 indirimsiz fiyatı indirimli haliyle 4750 oluyor ve ekstra 250 tl covid-19 testi parası oluyormuş Miracefem
Buseyvz Gizemhysl hayır sibel özsoy’a gidiyorum ben acaba sizin doktorunuzun muayene ücreti fazla olabilir mi?
tunalimon Bende Sibel özsoya gidiyorum indirimli 123 liraydı cuma günü gittim zam gelmiş 147 lira ödedim indirimsiz ne kadar bilmiyorum
Gizemhysl Njlaus Njlaus kaç aylık hamilesiniz memnunmusunuz benim 6 haftalık ilk kez gidiyorum özlem hanıma
Njlaus Gizemhysl 37 haftaligim memnunum hicbi sorunum olmadi gayet guzel ilgileniyor aklimda hicbi soru isaretide birakmadi simdiye kadar😊