Salser1985 Filiznur canım ne yersen ye alacağını alıyor en başından bu yana bebeğe kilo yapacak herşeyi yedim ama yine 3 kilo doğacak eğer yemeyle alakalı olsaydı 5 kilo doğururdum
Beyza_yzk Filiznur Benim 33+4 de 1900 dü doktor bana az gelmesine rağmen normal dedi bence sizinki de normal sağlıklı olsun da kilosu önemli değil
Deletedmom48 Gizemaltnr valla hemen her gün kaşar yiyorum çok severim peynir yoğurt süt bunları da çok tüketirim canım
Aynurr16 Filiznur benimde aynı doktor haftasıyla uyumlu iyi dedi genetik yapı bence benim eşim. İki bucuk kilo bile yokmuş nerdeyse ama kardeşi 4 kilo doğmuş yemeyle içmeyle illaki sağlık olur ama kiloya pek etki edeceğini sanmıyorum bazı bebekler doğduktan sonra kilo alıyor
Deletedmom95 Filiznur benimde o haftada 2.5 kiloydu. Bebek minyon dedi doktor. Bana çekmiş 😅 sıkıntı etmedim o yuzden. Belki sizinki de genetiktir
Deletedmom95 Filiznur ozaman dert etme canım. Ne kadar yersen ye inan bebek alabildiğini alıyor sadece.
sarisu1 aybkkra 34+0 da 2400 dük boyumuz 48 cm di boyu uzun ondan biraz zayıf bir iki gün geride demişti doktorum yarın 35 oluyoruz bakalım kaç olduk