Filiznur Mrb kızlar 35 hafta 1 günlük hamileyim bebegimin kilosu 2500 kilo doktor biraz az dedi yemene içmene dikkat et dedi ne ile kilo aldırabilirim yardımcı olurmusunuz☺️
07elf Filiznur benimde 35+0 da 3687 grmdı bana da az dedi yani küçük bi bevek dedi. İnanın her şeyi yiyorum almayacaksa almıyor malesef. Siz yine de kaşar muz badem ceviz ve protein tüketmeye devam edin
Ayseenurk Filiznur çerez tüketin muz badem incir fındık fıstık hurma yiyin son haftalardasiniz süt için hergün yoğurt yiyin
Rabiacengiz Filiznur muzz yumurta yogurt bu üçü bebişe direk yarıyor benim bebiş geriden geliyordu kilo olarak doktor bunları ye dedi çok şükür toparladık
sarisu1 aybkkra 34+0 da 2400 dük boyumuz 48 cm di boyu uzun ondan biraz zayıf bir iki gün geride demişti doktorum yarın 35 oluyoruz bakalım kaç olduk
Rabiacengiz Filiznur hımmm anladım eti valıgı tüket mutlaka ben başta yemiyordum şimdi zorluyorum kendimi bebişin saglıgı için
NeslihannK Filiznur Bende 35. Haftada 2450ydi doktorum gayet iyi dedi kuzum şimdi 37+3olduk 3 kilo olmuş
Deletedmom48 33 te gittim 2800dü gelişim olarak da önden gidiyor boyu 49 cm dedi kızım da tam 4 kilo doğdu çok kaşar süt muz tüketmiştim ikisinde de bence faydası var
Filiznur Deletedmom48 maşallah ne güzel diger kızım da 38 haftalık dogdu 3 kiloydu saglıklı olsun da yeter 3 kilo yapabilirsem de iyi olur
Filiznur Rabiacengiz onlarıda tüketiyorum canım ben be eşim miyon uz bebişlerimiz de öyle oluyor gibi ☺️