Poyraz_basak Huri54 çoğunluk 3-6 ay almalısın oğlumda 0-3 aylıkların cogu etiketli kaldı şimdide kızım olcak yine kaldı 😀😀😀
Huri54 Poyraz_basak yeni doğan bebeğe 3-6 büyük gelir ama mecburen 0-3 almak gerekir diye düşünüyorum yeni doğan hadi alma diyorlar ona bir şey diyemem de öteki de çok uzun gelir be yavruma 😂 kafalar karışık herkes farklı söylüyor
Ozge1708 Poyraz_basak bende tam emin olamadım. Kız diyelim dedi. Ayrıntılı da yine bakarz dedi. Acaba eşya alsam mı onun kararsızlığı var.
Poyraz_basak Nslhnkr hayırlısı bir oğlum var bunuda kız nasib etti rabbim çok şükür 3dusukten sonra mucizem oldu benim sağlıklı olsunlar da onemli olan o
Poyraz_basak Ozge1708 erken bence daha alicaksanda kız erkek renklerinden alabilirsin beyaz yeşil sarı falan 😀netlesmeden çok süslü puslu tam kız şeyleri alma bence biberon çıtçıtlı badi çorap tarzı şeyler al
Gulsen4224 Nslhnkr ewt daha minik minikler 🥰Rabbim bütün annelerimizin kucağına almayı nasip etsin miniklerini🤲🏻🥰🌹
sukran97 Bende 18+3 ikiz hamileyim sizin bu haftalar da karında sertleşme gerilme oluyo mu ben sık sık yaşıyorum bu durumu korkuyorum da açıkçası 😔