btlsrkn-04 Nslhnkr ben geçen hafta kontrole gittiğimde tam olarak 18 haftalıktım o zaman 243 gramdı 19 haftalık olduk ama bende her hafta kontrole gidesim geliyor onu görmek istiyorum ☺️
Gulsen4224 Nslhnkr 16 haftalıkken 155 gramdı ama 18+6 aralıkta gideceğim tekrar cinsiyette netleşecek inşallah 😂
Nslhnkr btlsrkn-04 ay kuzum benim ya masaAllahhh🙏🏻❤️😍 bende öyleeee 3 haftadır göremiyorum çok şükür yarın görcemmmm ❤️
ulviyedemirbas2 btlsrkn-04 ay bende öyleyim ya her hafta gidip bebeğimi göresim var bu defe doktor 3hafta sonra gel dedi ayın 9u gidicez haraketlerini hiss etdıkce cok heyacanlanıyorum 🥰
Nazancan Merhaba ben bugün öğrendim boy: 16.5 kilo: 185 gr ilk hamilelik 17 haftalık hamileyim bu arada
Nslhnkr Nazancan masaAllah canım kucagına almayı nasip etsin Allahımm 😍 bende 14 haftalıktı en son gittim 100 gr 16 cm di bakalım şimdi nasıl
seelmaa Merhbalar kızlar bende 16+4 haftalıgım. Bu haftalarda hafif kasıklarda ağrı yaşayanınız varmı. Uzun ve büyük bi ağrı değil ama sanki adet olcakmıs gbi bide böle rahimde hissediyorum o sızıyı. :/
Nslhnkr Htcemr20 kuzum doktor söylüyor bende her gidişimde hafta olarak boy cm notlara kaydediyorum ne zamanda ne kadar almış diye