058elf Erentoo39 sormayın valla göstermiyo bizimkide 😂 inşallah öğrenirsn canım bende aralık ortasında detaylıya gidecem o zaman kesinleşir dedi artık bakalım 😂 eşim kıza alıştı kızım diye seviyo artık 🙈
Erentoo39 058elf hahaaa senin eşin de mi kız istiyor 😄 benimki de öyle ama seslenmiyor öyle. Diyor ki bu fasulye niye göstermiyor kendini ,sürprizci çocuğum benim 😄😄 ayrıntılı da çıkar evet 👍 hadi bakalım 😁😁
058elf Erentoo39 aslında erkek istiyodu belli etmemeye çalışıyodu ama arada bi oğlum napıyo diyodu 😂 doktor kız gibi dedi diye şimdi kızım diye seviyo bir de kız çocukları babaya düşkün olur falan demeye başladı 😂
Erentoo39 058elf benim koca,kız gönlümden geçiyor diyor 😁 İlk evladımız erkek bu da kız olur inşallah diyor 😄 en başı sağlık tabii ki 🤲 heyecan büyük 💓
058elf _Mother_ isim düşündünüz mü 😉 hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı bir şekilde 💜
_Mother_ 058elf erkek olur ise ben kız olur ise eşim katacaktı anlaşmamız öyleydi 🤗 eşim de Elif Asya düşünüyor şuan bakalım fikri değişmez ise şuan böyle
058elf _Mother_ bizde birini eşim birini ben düşünmüştük daha cinsiyet belli olmadan Elif demişti eşim bende yanına Meva istiyorum 🤗
_Mother_ 058elf yaa hayırlısı olsun canım inşallah 🤗 isimleri gibi gelecekleri de güzel olsun inşallah 🤗 canım ya benim ara ara göğüslerim den süt geliyor ne yapmam gerekiyor
058elf Erentoo39 öyle öncelikle sağlıklı olsunlar da inşallah canım 💜 Rabbim evlatlarını size bağışlasın sizi de onlara inşallah🤗
058elf _Mother_ aminn aminn inşallah canım 💜 ayy valla bilmiyorum ki ama normal diye duymuştm birinden sanki benden henüz gelmedi öyle
_Mother_ 058elf yaa bende normal diye okudum da diğer gebeliğimde de olmuştu doktor olabilir ama sen kendin sıkma dedi süt geliyormu diye merak edim dokunma dedi uyurken sütyen takmıyorum o zaman çok az geliyor işte
058elf _Mother_ canım valla ben evde hiç takmıyorum dışarı çıkmadığım sürece bi de sıkıyo artk sende gün içinde de takmazsan gelmez belki
Huri54 _Mother_ bende bulantı değil de yanma çok var ya cidden uyuyamıyorum o kadar rahatsız ediyor beni 😰
_Mother_ 058elf aynen canım olabilir aslında sütyen de dik durunca çıkarttığım zaman da yayıldığı için akıyor olabilir aslında bundan sonra öyle yapim 😂
Baobap _Mother_ saç çıkmasının bulantıyla hiç bir ilgisi yok. Hormonlarla ilgilidir. Hemen geçer umarım.
Busra0121 _Mother_ Bende 15+5 haftalığım bir aydır doktorumun önerdiği ilacı kullanıyorum kullanmadığım gün sorun oluyor benim için
_Mother_ Busra0121 hmm anladım canım dikkat et çok şükür bulantı için bu zamana kadar ilaç kullanmak zorunda kalmadım